Speculum - Виставка від майстра образотворчого семантизму Олексія Ревіки

Speculum - Виставка від майстра образотворчого семантизму Олексія Ревіки

22 жовтня в Музеї історії Києва відомий художник Олексій Ревіка презентує нову серію своїх робіт «Speculum».

В основі концепції серії Speculum (Розширювач) є те, що глядач повертається до себе через іншого (автора). Спочатку, глядач та автор є чужими один одному, але в процесі споглядання один за одним виникає перетинання відчуттів, уяв, сенсів. Виникає взаємодія. Важливо, що сам художник у створеній взаємодії вже не є тим, хто тільки дає. Сам факт того, що його робота знаходить відображення почуттів у глядача, є актом приймання.

«Ця серія продовжує розроблений мною семантичний метод образотворчої розповіді, який передбачає використання впізнаваних подій, форм, образів і розміщує їх в контекст певної теми, що міняє первісне значення. Таким чином глядач на основі власного досвіду зчитує нові сенси», – розповідає автор виставки Олексій Ревіка.

22 жовтня, 18.30, вул. Богдана Хмельницького, 7 (Музей історії Києва).

Посилання на захід!
Вхід вільний.

Довідка:
Олексій Ревіка – український художник в жанрі семантичного сюрреалізму. Твори автора неодноразово були представлені на фестивалях та групових і индивідуальних проєктах. В своїх роботах художник не відповідає на питання, а ставить їх, таким чином, спонукаючи людей думати та осмислювати закладені сенси.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення