Спектакль «Дикун Forever»

Спектакль «Дикун Forever»

У Києві відбудеться вистава нашумілого в усьому світі шоу одного актора «Дикун Forever або кілька слів на захист печерної людини» (оригінальна назва «Defending the Caveman»).
«Дикун Forever» - це суміш стенд-ап комедії, лекції та сеансу психотерапії одночасно. По суті, -  це відчайдушний, щирий і веселий монолог одного актора про відносини між чоловіком і жінкою, про архетипічну різницю сприйняття світу, самовираження і взаємодії між ними.
«Дикун Forever або кілька слів на захист печерної людини» - найбільш довгограюча моновистава за всю історію Бродвею. Сценарій вистави був написаний американським сімейним психологом, актором, коміком Робом Беккером. П'єса у виконанні самого Беккера була зіграна більш 700 раз тільки на Бродвеї, а потім більш ніж 1500 раз в 160 містах США. «Дикун» увійшов до Книги театральних рекордів як довгограюче соло-шоу і тримає цей рекорд й зараз.

Про значення «Дикуна» для сучасної культури свідчать два факти: мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані оголосив 18 липня Днем Печерної Людини та перейменував 44-ту вулицю на заході Нью-Йорка в Дорогу Печерної людини.

Актор: Дмитро Суржиков
Режисер: Давис Колбергс
Автор: Роб Беккер
Переклад і адаптація: Гліб Гусєв

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення