Спектакль «Павлік Морозов» на основі твору Леся Подерв’янського

Спектакль «Павлік Морозов» на основі твору Леся Подерв’янського

Всі анонси від: Театр КРОТ

Спектакль створений на основі однойменного твору Леся Подерв’янського, до якого було спеціально дописано роль бога Танатоса. 
Особам, яким не виповнився 21 рік, вхід не рекомендується. 
У виставі використовується ненормативна лексика!enlightened

П’єса «Павлік Морозов» – це любов, жорстокість, жах, іронія, пародія, вона наче дзеркало, що відображає нашу спотворену дійсність для того, щоб ми мали змогу подивитися в очі реальності, якою б непривабливою вона не була.
Дещо незвичний погляд на вчинок радянського піонера в поєднанні з креативною режисурою сприяють тому, що про цей спектакль говорять бурхливо й завзято. За словами акторів, під час постановки п'єси проблема полягала в тому, що «Павлік Морозов» – це дійсно епічна трагедія, дуже страшна вистава, адже на сцені ми бачимо шість смертей: вбивають матір, батька, братів... Та твір Подерв'янського дуже важко зробити серйозною виставою.

На сцені поряд з професійними акторами можна побачити людей з інших галузей мистецтва. Актори трупи кажуть, що їхня мета перш за все самим отримати задоволення від процесу перевтілення.
У виставі грають: Микола Вересень, Андрій Середа, Alloise, Євген Капорін, Сергій Калантай, Олег Прімогенов, Сергій Солопай, Лі Берлінська, Єгор Пчьолкін, Жора Фомін та інші. 
Режисер вистави: Андрій Крітенко.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення