Садівництво та городництво - спеціалізована виставка-ярмарок

Садівництво та городництво - спеціалізована виставка-ярмарок

Запрошуємо відвідати спеціалізовану виставку-ярмарок САДІВНИЦТВО та ГОРОДНИЦТВО - 2018, яка відбудеться з 29 по 31 БЕРЕЗНЯ 2018 року в Київському міському Будинку природи.

Весна - найбільш відповідальний час року для дачників, садівників і городників, а також для всіх, хто любить і захоплюється життям за містом. Саме цей період - це час посадок, облаштування заміського будинку і ділянки після довгої зими. Головне завдання виставки - допомогти людям виростити на своїй землі гідний урожай, використовуючи товари і послуги, представлені на виставці.

Відвідувачі виставки зможуть знайти і придбати насіння, розсаду, добрива і безліч інших корисних і цікавих товарів. Тематичні розділи виставки: Насіння та розсада овочів. Цибулини, насіння, бульби та розсада квітів. Саджанці плодових дерев та кущів. Добрива, підкормка, засоби захисту та стимулятори росту рослин. Садово-городній та господарський інвентар. Системи зрошення і поливу, дренаж грунту. Садово-паркові та дачні меблі. Декоративні рослини. Технології вирощування, збирання, переробки, пакування та зберігання овочів та фруктів. Декоративні прикраси для саду. Малі архітектурні форми. Продукція садівництва, городництва та бджільництва. Лікарські рослини. Спецодяг, індивідуальні засоби захисту. Спеціалізована література.

В програмі виставки: презентація продукції, нових технологій у галузі садівництва, овочівництва та виноградарства; консультації з підготовки зелених насаджень, майстер-класи.

Адреса проведення виставки-ярмарку: Київський міський Будинок природи, м. Київ, вул. Рогніденська, 3 (станція метро Палац спорту) Виставка працює з 10.00 до 19.00. Вхід - вільний. З організаційних питань звертатись: тел. / моб.: (068) 954-27-56, (050) 358-25-76 e-mail: [email protected].

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення