Стадіон "Динамо": вшанування чемпіону - ФК "ДИНАМО"

Стадіон "Динамо": вшанування чемпіону - ФК "ДИНАМО"

Шановні любителі футболу, дорогі вболівальники ФК «Динамо» (Київ)! 30 травня стане знаменним днем ​​для гравців, тренерів, працівників та керівників ФК «Динамо» Київ, а також для кожного з вас, хто підтримував команду впродовж усього сезону. Сезону, що приніс «Динамо» золоті медалі чемпіонату України!
Цей день ми маємо провести разом, як це було протягом усього сезону, привітавши один одного з довгоочікуваним чемпіонством! 
30 травня о 17:00 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбудеться матч 30-го туру чемпіонату України «Динамо» – «Металург» (Запоріжжя).

Для вболівальників «Динамо» для проходу на трибуни стадіону будуть дійсні клубні абонементи на сезон 2014/15 рр. На стадіоні імені Лобановського для власників абонементів будуть виділені сектори №№1, 2 та 3.
Найактивнішим уболівальникам «ультрас» для перегляду матчу виділені сектори з 20 до 23.
Також у касах стадіону «Динамо», реалізуються квитки на гру, ціна – 10 гривень.

30 травня о 20:00 на НСК «Олімпійський» розпочнеться гала-шоу «Вшанування чемпіонів!». У програмі вечора привітання футболістів «Динамо», які в 1975 році завоювали Кубок Кубків УЄФА та Суперкубок УЄФА, та команди нинішнього скликання, що в сезоні 2014/15 стала чемпіоном України!
Квитки на святкове шоу надійшли у продаж до кас НСК «Олімпійський» та стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського 22 травня. Вартість квитків у 1-й фан-зоні 20 гривень, у 2-й фан-зоні та в секторах стадіону – 10 гривень.

Вхід для власників клубних абонементів на сезон 2014/15 рр. за абонементами. Всі кошти від продажу квитків будуть передані до Центру дитячої кардіології та кардіохірургії для придбання обладнання, що дозволить урятувати життя та здоров'я тисячам наших дітей.
Разом із вшануванням динамівців, на НСК «Олімпійський» відбудеться святковий концерт за участю Святослава Вакарчука та гурту «Океан Ельзи», Олега Скрипки та гурту ВВ, Олександра Пономарьова, Злати Огнєвич, гуртів «Скай», Kozak System та інших.
На кожного глядача чекають подарунки від ФК «Динамо» (Київ)!
Привітаємо наших чемпіонів разом! До зустрічі на стадіоні!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення