Stand-Up: Липневий двіж

Stand-Up: Липневий двіж

Киян та гостей міста запрошують на "Stand-Up: Липневий двіж". Він відбудеться у Caribbean Club 20 липня. Початок - о 19.00. Вартість квитків становить від 150 до 400 гривень.

На Вас чекає вечір стендап-комедії присвячений літньому відпочинку! 

Серед запрошених гумористів:

- ДЕНИС КОРАБЛЬОВ – учасник таких проектів, як: "Стендап Клуб", Comedy ua, рубрики "Стендапер" на НЛО TV, шоу "Комік на мільйон" на телеканалі ICTV.
- СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української філології. Лютий Народознавець, який розповідає про те, чим живе його єдине кохання – БАТЬКІВЩИНА. Переможець "Розсміши коміка", учасник телевізійного фестивалю "Ліги Сміху", автор і учасник гумористичних проектів.
- ВОЛОДИМИР ЄВЧУК – людина, яка відростила бороду, щоб не носити з собою паспорт. Також, Володимир, переможець проекту «Розсміши коміка», чемпіон Рівненської "Ліги сміху" 2017 та автор гумористичних телевізійних проектів України.
- АНДРІЙ КОЛМАЧЕВСЬКИЙ – чемпіон Першого Чемпіонату з гумору "Ліга Сміху", капітан команди "Два Капітана 1955", учасник проектів "Розсміши коміка", Сomedy Батл та "Відкритого мікрофону на ТНТ".
- АРТУР ПЕТРОВ – сценарист телевізійних проектів і кіно, батько двох дітей, учасник шоу "Комік на мільйон" на телеканалі ICTV.

"Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії! Стендап – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!" - додають організатори.

Не забудьте придбати квитки!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення