Літній профорієнтаційний табір «ПрофМісто» стартує  в Києві

Літній профорієнтаційний табір «ПрофМісто» стартує в Києві

Всі анонси від: Київський молодіжний центр і GoGetters

6-8 червня відбудеться відкриття денного табору «ПрофМісто» для школярів 13-17 років. Мета табору – допомогти визначитися з майбутньою професією, поспілкуватися з різними фахівцями та підприємцями, отримати досвід виконання практичних завдань та командної роботи. Кожен тиждень присвячений певній сфері. Наприклад, тема першого тижня – профорієнтація. А це значить, що всі три дні ми будемо шукати себе, вчитися працювати в команді і створювати власні проекти.

1 день – Від самопізнання до самовизначення.

Спробуємо зрозуміти себе, свої інтереси та здатності. Допоможе у цьому психолог-діагност, методист, науковий консультант проекту "Профорієнтатор Україна" Ярина Каплуненко. Після цього будемо шукати професію твоєї мрії. Нашим гідом стане Микола Нестеренко – фахівець в області профорієнтації Києвського молодіжного центру. Разом з ним розберемося в своїх схильностях й особливостях, а після – визначимо ідеальну сферу діяльності.

2 день – Робота у команді.

Ми впевнені, що гармонійна робота у команді сприяє особистісному розвитку. Тому разом із коучем і засновником центру "Life&Business" Наталею Дзюбою говоритимемо про принципи командної роботи, організованість і правильний розподіл обов'язків. А бізнес-тренер Наталія Кравченко – власник центру «Наталії Кравченко», директор компанії «Бізнес майстер Дніпро» – розповість про побудову правильної комунікації і взаємодії у команді.

3 день – Проектний менеджмент.

Якщо хочеш створювати власні проекти, доведеться застосовувати управлінські навички. Координувати роботу команди, контролювати виконання завдань, створювати стратегію втілення ідей. Тому на третій день розберемося у суті, стадіях і ключових термінах проектного менеджменту разом із Андрієм Адамчуком – фахівцем із проектного менеджменту компанії Microsoft. Після цього Оксана Катрич – Product Manager компанії Uvocorp розповість про інструменти проектного менеджменту, маркетинг і фінанси у проекті.

На 2-й і 3-й день будемо працювати над власними проектами.

Реєстрація на перший тиждень вже відкрита: https://goo.gl/n9au0n
Місце: вул. Пирогова, 9 (НПУ ім. М. Драгоманова).
Час: 6-8 червня, пн-ср, з 9:00 до 17:00.
Учасники – школярі 8-11 класів.
Організатори: Київський молодіжний центр і Gogetters.
Вартість: 300 грн / 3 дні. Включені у вартість обіди, кава-брейки та допоміжні матеріали.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення