SWAP-party| Тотальне осіннє розвантаження

SWAP-party| Тотальне осіннє розвантаження

Розвантажте гардероб та життя перед осінньо-зимовою сплячкою! 18 вересня відбудеться SWAP-party|Тотальне осіннє розвантаження. Це - вечірка з обміну одягом (який з певних причин просто “завис” у вашій шафі), аксесуарами, взуттям та книгами. Щоб речі не займали дорогоцінне місце, а ви не їздили містом у пошуках пунктів, де приймають одяг, приносьте свій гардероб до нас - ми знайдемо йому нових власників! А речі, що не знайдуть своїх господарів 18 вересня, підуть на благодійність і за будь-яких умов отримають друге життя.

ЯК УСЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ?

Учасники приносять якісний одяг → на вході віддають його організаторам.
Організатори перевіряють якість речей → за кожну річ видають жетончик. 1 річ = 1 жетончик. Це - тимчасова валюта на період SWAP-party.
Далі організатори розвішують/розкладають одяг → Учасниці розглядають і приміряють одяг, взуття, книги та аксесуари інших учасниць.
Усе обмінюється на все. Хороша книга про бізнес - на джинси. Джинси - на спідницю. А піджак - на модний рюкзак.

ПРАВИЛА
Воно одне, але важливе: усі речі, які учасники хочуть обміняти, мають бути ГАРНОЇ ЯКОСТІ. Не варто приносити футболку, яка може піти на ганчір'я - така річ не отримає другого життя, вона вже віджила своє:) А от те, що саме "зависло" і що може одягнути/взути/прочитати хтось інший, несіть.

ЩО ОТРИМАЮТЬ УЧАСНИКИ

- Оновлення гардеробу
- Лекції та поради від стилістів і блогерів
- Красиві фото та безліч селфі у фотозоні
- Нетворкінг, цікаві знайомства
- Гарний настрій і незабутні емоції

Лекції читатимуть:

  • Анна Гончарова, блогерка-мінімалістка - розкаже, як реклама стимулює нас захаращувати наш простір (від шафи, кухні до всієї квартири) та як цьому протистояти;
  • Антоніна Баранова, викладачка школи шиття Tailors School - розкаже про безвідходний крій та яким буває одяг, що не лишає тонни відходів (спойлер: таким же як у бутіках:)
  • секретний, але дуже крутий спікер (хочемо потримати трішки інтригу).

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ

До 15 вересня - 110 грн
16-18 вересня та в день заходу - 160 грн

Реєстрація тут 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення