Tale of Us

25 листопада в Києві виступить берлінський техно-дует Карміна Конте і Маттео Міллера - Tale Of Us.

Їх музика впізнавана скрізь, починаючи клубами Watergate в Берліні і DC-10 на Ібіці, і закінчуючи секретними вечірками по всьому світу. Tale of Us з'явилися в 2010 році, але за останні 2 роки зробили великий стрибок в кар'єрі. У червні 2016 року Karm і Matteo запустили власний лейбл Afterlife з таємничим слоганом «одіссея у сферу свідомості». 13 тижнів резидентства в клубі Space на Ібіці в 2016 і Privilege в 2017 році, такі гості як Recondite, Nina Kraviz, Dixon, Ame, Mind Against, Vaal, Mano Le Tough, створення однойменної компіляції і лейблу зробили Afterlife одним з найбільших музичних проектів останніх років.
Mixmag пише про них так: "Їх діджейські сети ідеально балансують між заглиблюючим у світ звуку техно-рейвом на складі і спливаючими в пам'яті асоціаціями з IDM".

Сьогодні їх звичний уїк-енд виглядає так: після вечірки в Майамі - івент в Secret Solstice в Ісландії, потім - шоу на фестивалі Coachella в Лос-Анджелесі і на десерт - танці в The Warehouse Project в Манчестері. На їхньому рахунку - ремікси для Caribou, Plastikman, Kiamos і Barnt, з десяток ЕР, а також повноформатний альбом "Endless" (2017).

Компанію Tale Of Us в цей вечір складе HOSH. C 2006 року - найважливіший елемент і невід'ємна частина лейблу Diynamic. На вечірці він виконає композиції з нового альбому "Stories from SA TALAIA". Реліз представляє собою певну синергію HOSH як діджея і музиканта.

"Я діджей, продюсер і промоутер, тому що музика - єдине, що ніколи не стане для мене чимось нудним. Інші речі мені швидко набридають", - говорить HOSH.

Виступи Tale of Us і HOSH відбудуться в рамках серії вечірок "Portraits" в клубі CHI 25 листопада і стануть її гучним відкриттям. Всього в цій серії заплановано п'ять заходів, які розкривають головних особистостей сучасної електронної музики.

Начало в 23.00
Дополнительная информация и резерв столов по телефонам: +380676572013 | +380674882013

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення