ТАРТАК "Історія триває"

ТАРТАК "Історія триває"

Всі анонси від: Джем ФМ / JAM FM

3 грудня у київському клубі Sentrum група «Тартак» великим концертом святкуватиме своє двадцятиріччя.
У концертну програму шоу «Історія триває» зібрані тільки найпопулярніші та знакові пісні. 

Концерт також унікальний і тим, що окрім теперішніх музикантів «Тартака», на сцену вийдуть учасники першого складу групи: Андрій Благун, Андрій «Муха» Самойло та DJ Валік. 

Серед зіркових гостей: вокаліст «Бумбоксу» Андрій Хливнюк, Катя Chilly, Анатолій Говорадло «Світязь», MamaRika (екс-Еріка), Андрій Підлужний «Нічлава», гурт «Астарта», Дмитро Ігнатов «Роллікс» і не тільки. 

«За легендою, перший публічний виступ «Тартака» відбувся в першу суботу грудня 1996-го року. З того часу в першу суботу грудня «Тартак» святкує свій День народження. 

На своєму ювілейному концерті, який відбудеться 3-го грудня 2016-го року у київському клубі Sentrum, ми хочемо заграти свої пісні, які вважаємо найбільш важливими, найбільш значущими, найбільш знаковими. Ті пісні, які колись зробили нас відомими, які викликали до нас повагу прихильників і цікавість неупередженого слухача. Пісні, які за ці двадцять років звучали на наших концертах, мабуть, найчастіше. 

Ми хочемо запросити своїх друзів і колег — тих, без кого «Тартака» могло б і не бути, і тих, без кого він міг бути зовсім інакшим. Ми хочемо зробити приємний сюрприз давнім прихильникам «Тартака» і виконати бодай одну пісню із тих, які часто просять заграти на концертах, а ми вже давно їх, з тих чи інших причин, не граємо. Так ми хочемо подякувати всім, хто був з нами і не забув про нас. 

За 20 років свого існування «Тартак» створив чимало пісень. Деякі з них настільки глибоко вкоренилися в наш концертний репертуар, що не дають можливості звучати на них іншим — не менш гідним. На ювілейному концерті в Києві та, якщо вдасться організувати ювілейний тур, в інших містах, ми хочемо на якийсь час попрощатися із багатьма старішими піснями, загравши їх на якийсь час востаннє, щоб дати більше життя пісням новішим, які звучали значно менше або ще й зовсім не звучали. Ми не відмовляємося від них взагалі, ми просто хочемо на якийсь час їх відкласти», розповідає Олександр Положинський про ювілейний концерт «Історія триває». 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення