Телепорт у Новий 2018 рік

Телепорт у Новий 2018 рік

У ніч з 31 грудня на 1 січня у Києві відкриється унікальний танцювальний Телепорт у новий 2018 рік!
У загадковому будинку Київського телецентру пройде унікальна новорічна вечірка "Телепорт".
Новорічна трансляція на всю Україну, 6 виконавців позажанрової електроніки, 3D-меппінг та спецефекти, унікальні привітання від відомих українських виконавців, найзагадковіша та найбільш недоступна локація України. Таким буде Новий Рік у киян.

З 31 грудня на 1 січня в Київському телецентрі "Олівець" на Дорогожичах відбудеться вечірка "Телепорт", супроводжувана сучасною електронною музикою від Morphom, LemOjOvie, Marsbeing, Kulakostas, Polygrim, Hindu та Danielyan.

Сама по собі локація - легендарна, широко відома серед киян постмодерністська будівля. Це 20-поверхова вежа, оточена студійними блоками. Здається, ніби вона висить у повітрі - її основа розташована на висоті 7-поверхового будинку.
Вперше за 26 років свого існування телецентр "Олівець" на Дорогожичах буде відкритий не тільки для працівників телебачення, а й для кожного власника квитка на вечірку!
Усередині "Олівця" розмістився неймовірних розмірів вестибюль із драбинами, терасами, містками і галереями. Прямо посеред нього знаходяться дві башти з ліфтовими шахтами. Всі поверхні оброблені металом і мармуром, прикрашені мальовничими мозаїками.
Саме тут, у приміщенні з кафедральними стелями висотою у п'ять поверхів і площею 1600 квадратних метрів, відбудеться наше новорічне шоу з 3D-меппінгом, дим машинами та світловим шоу. Стіни перетворяться в обшивку космічного корабля і віднесуть у міжгалактичний політ, а колони ліфтових шахт стануть майданчиком для віджеїнгу. Танцпол і сцена також будуть влаштовані досить незвично - по колу. Внизу розмістяться 2 величезних бари, тематичні фотозони, гардероб і кінозал. До такого незвичайного місця організатори підібрали цікавий лайн-ап. Відмовившись від техно і хаусу, які заполонили все навкруги, перевагу віддали позажанровій електроніці.

Одна з головних особливостей події - захід з моменту старту і до самого кінця транслюватиметься в реальному часі в онлайн-кінотеатрі Megogo. Ви станете частиною першою в історії України новорічної онлайн-трансляції з привітаннями від відомих українських виконавців.

Кількість квитків обмежена локацією.
На вечірку зможуть потрапити всього 1500 чоловік.
Перші 500 квитків за акційною ціною - 399 гривень.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення