Tom Odell

Чуттєвий і експресивний Том Оделл виступить 23 березня в Stereo Plaza!
Перший EP Тома Оделла Songs From Another Love вийшов в жовтні 2012 року, дебютний альбом Long Way Down - в червні 2013. На Brit Awards - 2013 Том Оделл був удостоєний Brits Critics Choice Award -  премію прийнято вручаюти найбільш перспективному артистові майбутнього року. Раніше її отримували Адель, Florence + The Machine, Еллі Гоулдінг і інші жінки. Цікаво, що музикант став першим чоловіком - переможцем за всю історію існування премії. Друга платівка Wrong Crowd була представлена ​​10 червня 2016 року. У ролі продюсера альбому виступив Джим Аббіс, який раніше працював з такими артистами, як Arctic Monkeys, Kasabian і Adele.


"Альбом являє розповідь про людину, яка тужить за дитинством, за природність і невимушеності, що властиво нам лише в юному віці. Він сумує за невинністю в цьому розбещеному світі, в якому ми всі зараз живемо. Історія, звичайно ж, вигадана, але все ці емоції і почуття, викладені в піснях це те, що я відчував сам. я хотів створити світ з загостреним почуттям реальності"

Том Оделл про альбом

Відверті тексти, емоційне виконання, що запам'ятовуються живі виступи, харизма і скромність молодого британського артиста підкупають з першого прослуховування. Кліп на пісню Another Love зібрав на Youtube більше 120 мільйонів переглядів. Том Оделл неодноразово виступав на показах Burberry, а Vogue назвав музиканта улюбленим піаністом fashion-індустрії.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення