Ранкова кава ділової жінки - Традиційний сніданок

Ранкова кава ділової жінки - Традиційний сніданок

Щиро запрошуємо Вас взяти участь у традиційному сніданку «Ранкова кава ділової жінки» 13 вересня 2018 року з 9:00 до 12:30 у вишуканому столичному ресторані Vino Grad (вул. Саксаганського, 83).

Ініціатор та організатор заходу ГО «Ділові Українські Жінки». І

Тема нашої зустрічі: «Жінка, яка стоїть за позитивними змінами у державі». Ведуча сніданку – МАРИНА КІНАХ: - заслужений журналіст України; - експерт телевізійних соціальних проектів «Стосується кожного» і «Говорить Україна»; - заступник директора Школи леді по іміджу та стилю в телепроекті «Від пацанки до панянки»; - Президент благодійного дитячого фестивалю; - беззмінний прес-секретар Українського союзу промисловців і підприємців; - член журі численних дитячих акцій; - багаторічний куратор виставок Квітів та ландшафтного дизайна.

Кажуть, за кожним успішним чоловіком стоїть жінка. Це правда, але далеко не вся. Насправді більшість позитивних зрушень у суспільстві - саме жіночі ініціативи, але жінки не завжди захищають свої "авторські права". В рамках зустрічі ми поговоримо про причини та приклади позитивних змін у державі, за якими стояли Жінки. І першим прикладом стане наше з Вами життя! Окрім смачного й вишуканого сніданку від столичного ресторану, вже традиційно в рамках сніданку відбудеться розіграш подарунків від партнерів, САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ кожної учасниці й обмін корисними бізнес-контактами! Пропонуємо активним та сміливим дівчатам й жінкам взяти участь у традиційному сніданку організації та провести час з користю, самопрезентуватись, поділитись власними думками у даній темі, обмінятись бізнес-контактами й зарядитись позитивом на робочий день!

Реєстраційний внесок за передоплатою становить 600 грн. У день проведення заходу - 650 грн. У вартість участі входить смачний і поживний сніданок від ресторану Vino Grad, самопрезентація та обмін бізнес-контактами. 50% виручених коштів будуть передані на допомогу в організації Фестивалю Радості для онкохворих дітей, який відбудеться 22 вересня в МДЦ «Артек» (Пуща-Водиця). 9:00-10:00 - реєстрація учасниць, вільне спілкування, знайомство, обмін бізнес-контактами. 10:00 - початок офіційної частини сніданку. В зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація обов'язкова за тел.‎‎+38 095 596 48 72 або на сайті.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення