Травневі свята у Парку Київська Русь

Травневі свята у Парку Київська Русь

Щодня з 30 квітня до 5 травня та з 9 по 12 травня в древньому Києві Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь») на гостей чекає яскравий відпочинок і з катанням наконях, розвагами, виставами та захоплюючими середньовічними забавами, смачними стравами в Корчмі та пікніком на свіжому повітрі.

Після великодніх вихідних Князівство Київська Русь запрошує гостей на травневі свята з 30 квітня до 5 травня. На відвідувачів чекає цікавий та пізнавальний відпочинок з традиційними давньослов’янськими забавами, виступами кінно-трюкового та пішого театру Древнього Києва, веселими конкурсами та іграми, танцювальними флеш-мобами та запальними хороводами.

З 9 до 12 травня Князівство Київська Русь знову покличе дітей і дорослих провести святкові та вихідні дні в атмосфері живого середньовіччя.

На День Перемоги, 9 травня, у Древньому Києві пройде свято сили та доблесті. Під час програми відбудеться урочиста зустріч князя та його бойової дружини. Гості Князівства зможуть відчути ті ж емоції, які відчували наші пращури тисячу років тому, зустрічаючи воїнів, що повернулися додому з перемогою. А далі на головному ристалищі Древнього Києва розгорнеться програма, у якій всі бажаючі зможуть випробувати власну силу, спритність, влучність в традиційних слов’янських іграх і забавах. Актори кінно-трюкового театру покажуть видовищні номери з використанням середньовічної зброї.

В суботу і неділю, 11 і 12 травня, на гостей чекає насичена програма: це і кінно-трюкові виступи, і змагання та показові виступи з володіння древніми бойовим мистецтвами.

В ці дня пройде Княжий турнір кінних лучників. З усієї країни до Князівства з'їдуться спортсмени-віртуози, щоб змагатися у влучності стрільби з традиційного (історичного) лука верхи на коні, на повному скаку. Це неймовірно складне завдання для учасників змагань, але в той же час, азартне і захоплююче видовище для глядачів! Конкуренція між учасниками буде запеклою, адже переможці турніру отримають можливість брати участь в міжнародному фестивалі кінних бойових мистецтв «Скіфи I», що пройде в Древньому Києві 22-23 червня.

Крім того, 11 травня в Древньому Києві Князівства Київська Русь пройде видовище, що гідне князів. Перлиною програми стане Перший Всеукраїнський конкурс «Маленька Княжна Київської Русі 2019». З усієї України до Древнього Києва з'їдуться маленькі розумниці та красуні, аби показати всім свої вміння. Юні красуні будуть боротися за перемогу в різних конкурсних завданнях. Авторитетне журі на чолі з Великим Київським князем Володимиром виберуть гідну і нагородять її титулом «Маленька Княжна Київської Русі - 2019».

Протягом усіх великодніх та травневих свят на гостей Князівства чекає калейдоскоп яскравих емоцій від подорожі до справжнього, живого середньовічного міста. Тут кожен знайде заняття до душі. У Княжій конюшні Древнього Києва зібрані унікальні коні рідкісних історичних порід. Кожен може підійти до коней, погладити їх, сфотографуватися і покататися верхи або екіпажі.

Дізнатися багато цікавих фактів про життя наших пращурів можна на майстер-класах з народних ремесел, а також відвідавши музеї історичного костюму, дерев'яного зодчества, середньовічної музики, а також експозиції облогової техніки, середньовічного кораблебудування і навіть середньовічну катівню.

Гості Древнього Києва зможуть постріляти з лука і покидати ножі в середньовічному тирі, відвідати майстер-класи з народних ремесел, вдягнути костюми часів Київської Русі та влаштувати яскраву фотосесію. Дітки від 2 до 12 років зможуть розважитися в мотузковому кубі-лабіринті «Мишоловка». Любителів екстриму чекає потужний заряд адреналіну від швидкісної гірки «Змій Горинич» і канатного спуску «Політайло» з маршрутами різної протяжності і складності.

Відпочити та скуштувати смачних страв і напоїв, приготованих як за сучасними, так і за середньовічними рецептами, можна буде в Княжій корчмі, в Питній «25 рун» і в альтанках на свіжому повітрі. А для тих, хто забажає продовжити відпочинок ще на день, є можливість залишитися на ніч в будинку готельного типу «4 кімнати» та хостелі, попередньо забронювавши місця.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у селі Копачів Обухівського району Київської області. Маршрутки курсують з Києва від станції метро «Видубичі».
Вартість вхідних квитків:
– для пенсіонерів та студентів – 150 грн.,
– для дітей шкільного віку – 60 грн.,
– для дошкільнят – безкоштовно,
– повний квиток для дорослого:
– 27, 28, 29 квітня – 250 грн.
– 30 квітня – 170 грн.
– 1 травня – 200 грн.
– 2, 3, 4, 5 травня – 170 грн. (діють знижки при купівлі повних квитків (для
дорослого) заздалегідь на сайті: до 28 квітня – квитки по 150 грн.)
o 9 травня – 200 грн. (діють знижки при купівлі повних квитків (для дорослого)
заздалегідь на сайті: до 2 травня – квитки по 140 грн.)
o 10 травня– 200 грн. (діють знижки при купівлі повних квитків (для дорослого)
заздалегідь на сайті: до 26 квітня – знижка 50%, з 27 квітня до 2 травня
знижка 30%.)
o 11, 12 травня – 170 грн. (діють знижки при купівлі повних квитків (для
дорослого) заздалегідь на сайті: до 4 травня – квитки по 150 грн.)

Детальна інформація на сайті: parkkyivrus.com.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення