Травневі свята в Парку «Київська Русь»: середньовічні ігри та кухня

Травневі свята в Парку «Київська Русь»: середньовічні ігри та кухня

Парк «Київська Русь». На травневі свята в Древньому Києві згадають про древні традиції, вірування, будуть частувати ласощами із середньовічної кухні та гратимуть у забуті ігри.
Відвідувачі побачать княжу трапезу, театралізовану постановку про появу на Русі прянощів і приправ, а також візьмуть участь в різних кулінарних конкурсах: спробують визначити вагу продуктів без ваг, визначити продукти із зав'язаними очима (по запаху, на дотик).
Крім того, 1 і 2 травня відбудуться лицарські бої в рамках турніру "Витязь Київського Дітища". Також щодня воїни княжої дружини демонструватимуть бої з використанням мечів і копій, йі неймовірні трюки на конях. А всі бажаючі зможуть навчитися військовим премудростям на майстер-класах з володіння середньовічною зброєю. Також можна буде навчитися давніх ремесел, переодягнутися в історичний одяг і влаштувати фотосесію і взагалі просто відмінно провести час на свіжому повітрі в оточенні величної архітектури Стародавнього Києва.

Діти матимуть змогу повчитися стріляти з лука та навчитися інших середньовічних ігор.
ЦІНИ: дорослий квиток - 100 грн, для пенсіонерів - 50 грн, для дітей шкільного віку - 30 грн, дошкільнята - безкоштовно.
Замовити квитики можна вже сьогодні за тел.: 
044 461-99-37,050 385-20-35. 
Парк «Київська Русь» розташований в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва в парк курсують маршрутки від метро «Відубічі».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення