Написання проектів: Фонди ЄС - тренінг

Написання проектів: Фонди ЄС - тренінг

Мета тренінгу "Написання проектів. Фонди ЄС": ознайомити учасників тренінгу з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування проектів від фондів ЄС та донорів, що присутні в Україні.

Для кого: 1. Особи/організації, які не мали досвіду роботи з проектами, але планують проектну діяльність. 2. Особи/організації, які мають досвід роботи з невеликими грантовими проектами, але планують підготовку проектів до донорів ЄК. 3. Особи/організації, які мають досвід підготовки проектних заявок, але не отримали фінансування.

Основні теми тренінгу: · Програмна діяльність фондів ЄС та їх зорієнтованість на "Тверді" та "м’які" проекти. · Специфіка міжнародних проектів. · Визначення та формулювання проблеми проекту · Визначення цільових груп проекту · Мета, завдання та методи виконання проекту · Розробка плану виконання проекту · Бюджет проекту · Оцінка та моніторинг виконання проекту · Додатки до проектної заявки · Програми ЄС: Горизонт 2020, Еразмус+ та інші ВАЖЛИВО: в усіх сесіях тренінгу для роботи використовуються матеріали проектів, що виконувалися або виконуються за підтримки донорських структур ЄС.

Учасники отримають: 1. Алгоритм підготовки якісної проектної заявки для отримання фінансування проектів з європейських донорських інструментів. 2. Перелік діючих грантових програм та покроковий алгоритм роботи з ними 3. Розуміння специфіки реалізації проектів, підтриманих фондами ЄС (від моменту підписання грантової угоди до завершення періоду підтримки проекту) 4. Доступ до міжнародної експертної мережі практиків з 15 - річним досвідом у підготовці та реалізації проектів, профінансованих ЄС 5. Доступ до партнерської мережі Фундації з метою пошуку партнерів для реалізації проектів (обмін контактами і рекомендації) 6. Доступ до мережі професійних консультантів по всій Україні, які пишуть проекти на замовлення.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення