Цікава країна - зимова Україна

Цікава країна - зимова Україна

Всі анонси від: Travel HUB

Не зважайте на #безвіз
Україна чудова скрізь!
Зиму відсвяткуйте
Країною подорожуйте!
А куди мандрувати в цей раз?
15го грудня дізнайтесь у нас.
Наші експерти готують «доклад»
Скоріш реєструйтесь, бо місць 50!

Вперше, в одному місці, найкрутіші проекти, пов'язані з подорожами Україною.

Про спікерів:
Alexey Repik - Art director в 1+1. #МояКраїна - прекрасна і незалежна – спільний проект телеканалу 1+1 та першої приватної броварні, понад півроку знімають сюжети про те, як виглядає Україна з висоти пташиного польоту та створюють карту нашої держави – якою її бачать самі українці.

Валерия Микульская - автор і ведуча проекту Україна вражає, Телеканал Інтер. За враженнями зовсім не обов'язково збиратися за кордон! Рифи, яким немає аналогів у світі. Гори, що не позначені на жодній карті. І краєвиди, що стали справжніми кінозірками. Це - "#Українавражає".

Лала Тарапакина та її проект Знайдено в Україні вже більше трьох років досліджують Україну в пошуках маловідомих та унікальних місць, людей, замків, чудес, готелів і їжі. «Щодня продовжувати свій проект для мене – це підтримувати вогонь в своєму вогнищі. Хочу, щоб мої (і всі інші прекрасні) діти знали, що Україна - їхня батьківщина, і вона кльова.» #ЗнайденовУкраїні

Ira Okolovych - координатор проекту Туристичний проект «Вишиваний Шлях» - це всеукраїнський соціальний туристичний проект, який реалізовує величезна команда волонтерів із різних куточків України! Вони створили унікальний туристичний, пішохідний і вело-маршрут Україною! Він має назву #ВишиванийШлях, проходить через 11 областей від Ужгорода до Слов'янська і символічно об'єднує Захід і Схід нашої чудової країни!

Реестрація: https://winterukraine.ticketforevent.com/

Вартість: 350 грн. по передплаті, 450 грн. при оплаті в день події

Щиро запрошуємо Вас у #TravelHub, буде надзвичайно цікаво!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення