Цирк Кобзов: шоу "Один вдома"

Цирк Кобзов: шоу "Один вдома"

Справжній цирковий бум розпочався в солиці 24 грудня. Адже до себе в гості в чергове запрошує знаний у світі, найкращий український цирк Кобзов.
До уваги киян та гостей міста – абсолютна нова грандіозна програма «Один вдома». Циркове містечко розташоване поблизу ТРЦ SkyMall.
Обрати зручну дату і замовити квитки можна тут: http://kiev.concert.ua/place/kobzov-kiev

Цієї осені артисти Цирку Кобзов презентували в столиці захоплююче шоу «Ангели Цирку». І ось, натхненні успіхом вони знов дарують нам яскраву новорічну програму «Один вдома». 
Мабуть, сюжет однойменного фільму відомий усім. Але тепер на вас чекає зовсім неймовірна, непередбачувана та високотехнологічна вистава. Найкращі майстри циркової справи презентують свою інтерпретацію відомої історії. І щоб ви ні на мить не змогли відвести від арени захоплених поглядів, артисти «покликали» на допомогу сучасні технологічні досягнення. 
Увага: вперше в Україні під час шоу будуть задіяні спецефекти Тесли! 
Кобзов-Шоу «Один вдома» - це справжній прорив, це найбільше новорічне шоу країни. Театралізована вистава з неймовірними номерами та екзотичними тваринами залишить яскраві спогади надовго. 
В шоу візьмуть участь понад 150 артистів – веселі клоуни, сміливі дресирувальники, справні акробати. Їх дивовижні карнавальні костюми просто вас вразять. 
Обов’язково приходьте всією сім’єю і отримайте масу приємних емоцій від справжньої новорічної феєрії!
Купити квиток: http://www.concert.ua/ua/eventpage/shou-odin-vdoma-kiyiv-04-01-14-00

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення