Творча зустріч в Києві із французьким майстром граффіті REMED-ом

Творча зустріч в Києві із французьким майстром граффіті REMED-ом

28 квітня, об 11:00, в Освітній станції 31в1 (вул.Пушкінська, 31-в) відбудеться творча зустріч з французьким художником, автором граффіті Remed-ом. 
 У 2010-му році Французький інститут в Україні почав серію проектів в області муралізму. У цьому жанрі поєднуються як мальовані шрифти, так і малюнки на стінах, які іноді носять сатиричний або карикатурний характер. Нанесені на будівлі, вони іноді сприймаються як вандалізм. Цей жанр мистецтва є формою ефемерного "арт брют».. Зараз цей жанр мистецтва визнаний у всьому світі. 
Після приїзду Жюльєна Маллана і Roti, Французький Інститут в Києві запрошує  Гійома Альбі, відомого під іменем Remed. Від Бразилії до Мексики, від Нью-Йорка до австралійських пустель, цей художник робив великі настінні розписи, використовуючи строкаті геометричні форми, які є його власною мовою спілкування. 
У 2010-му році ґрафітник вже намалював подарунок киянам (по вул. Гоголівській, 32-а), який, на жаль, був знищений. 
Зате цього року Remed повертається, щоб прикрасити фасад Урологічного інституту в Обсерваторному провулку.
Години роботи: понеділок-субота: з 11:00 до 21:00.
Контактні телефони: 044-224-86-89, 093-050-23-36 (адміністратор Анна).
Як діcтатись?
З вул. Великої Васильківської: Заїзд є з вул. Великої Васильківської, 6 (Червоноармійської), через арку (орієнтир книгарня - Сяйво). В дворі рухатись прямо, направо і прямо.
З вул. Пушкінської: Заїзду немає, але можна пройти пішки - зайти в арку за адресою вул. Пушкінська, 31-в. В дворі пройти до наступної арки з чорними гратами (по діагоналі зліва), пройти через неї на терасу та спуститись вниз по сходам з правого боку. Зліва ви побачите одноповерхове приміщення з сірими стінами. 
Сайт освітнього простору 31в1: http://www.culturalproject.org/locations/31v1/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення