Український Дім: шоу для дітей "Новорічні пригоди козаків у Грузії"

Український Дім: шоу для дітей "Новорічні пригоди козаків у Грузії"

Український дім продовжує свою щорічну зимову традицію – Новорічні ялинки за мотивами казок народів світу. Цього разу на вас чекає легендарна Грузія! Красу цього свята важко описати словами – це треба бачити!
I частина. Розважальна програма. За 35 хвилин до початку Новорічної вистави дітлахи поринуть у світ незабутнього зимового свята. Також діти візьмуть участь у різноманітних інтерактивних конкурсах, майстер-класах, іграх і неодмінно зустрінуть Святого Чудотворця Миколая. (Центральна зала, Велика виставкова зала).
II частина. Новорічна вистава 45 хв (Концертна зала).
Цього року мужні українські козаки мандруватимуть Грузією – квітучою країною чудес, з величною історією, античною культурою та надзвичайно гостинним народом. Однак, підступний герой Деві зовсім не бажає свята і зробить все, аби завадити йому. Перемогти лиходія та врятувати Новий рік під силу тільки хоробрим козакам.

Тож наші герої вирушають у захоплюючу подорож, під час якої на них чекає море незабутніх пригод, нові друзі та небезпечні перешкоди. Та що ж у нашій історії робить харизматична Білка? І які загадки приховує Володар часу?
Дізнайтесь, занурившись у добру та цікаву казку про подорож українських козаків до Грузії.

Постановку здійснено акторами Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка під керівництвом Народного артиста України Д.І.Чирипюка. 
Дітям до 5-ти років без надання окремого місця вхід безкоштовний.enlightened

Придбати квиток

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення