Український музичний ярмарок 2016

Український музичний ярмарок 2016

Всі анонси від: Асоціація ДВППЗСОМІ

13 – 15 жовтня 2016 року в Києві відбудеться «Український музичний ярмарок», який цьогоріч представить досягнення українських компаній, що професійно забезпечують існування музичної індустрії в Україні протягом 25 років. Більшість експонентів вийшли на внутрішній і зовнішній ринок фактично з перших днів незалежної України і, незважаючи на непросту ситуацію в економіці, сприяли налагодженню зовнішньоекономічних зв’язків, представляючи в Україні найвизначніші світові бренди і поступово створюючи власну продукцію.
На «Українському музичному ярмарку» відвідувачі зможуть познайомитися з широким асортиментом музичних інструментів, професійними лінійками звукового та світлового обладнання, сценічними конструкціями, обладнанням для студій звукозапису, DJ-обладнання тощо. Водночас виставка представляє сучасні технології, що мають широке використання в архітектурі та дизайні.
Протягом 3-х днів експоненти репрезентуватимуть не лише продукцію, а й познайомлять відвідувачів – від аматорів, які лише розпочинають свій шлях у музиці, до професійних музикантів, організаторів фестивалів, виставок, івент-агенцій, звукорежисерів, світловиків, - з найновішими досягненнями та можливостями сучасного ринку.
Це подія, де кожен зможе знайти нових бізнес-партнерів, надійні рішення для втілення свого творчого задуму, інформацію, яка дозволить бути завжди на крок попереду. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення