Унікальний аукціон у Klitschko Expo

Унікальний аукціон у Klitschko Expo

Всі анонси від: Klitschko Expo

17 грудня з 10:00 до 18:00 в мультіспейсі Klitschko Expo відбудеться тихий аукціон унікальних Меморабілій Олександра Крилова. Серед лотів - автографи Володимира і Віталія Кличків, Мухаммеда Алі і Майка Тайсона, Тайгера Вудса і Джо Фрейзера.

Меморабіліі походить від латинського слова «memorable», що перекладається, як «пам'ятний». У сучасному понятті цей термін означає раритетний об'єкт, пов'язаний з будь-якою історичною подією, культурним або спортивним феноменом.

Ви зможете придбати автографи Уми Турман, Шарліз Терон, Аль Пачіно, Джона Траволти і Річарда Гіра. Любителі музики зможуть взяти участь у торгах за автографи Джона Леннона, Майла Джексона, Елтона Джона і Елвіса Преслі. Всі меморабіліі - експонати приватної колекції Олександра Крилова, який з 1991 року проживає в США і займається колекційної діяльністю. Їх автентичність підтверджена незалежними експертизами.

Тихий аукціон - модний і сучасний напрямок подібних заходів, який передбачає, що торги будуть проходити протягом дії виставки. Стартові ціни на представлені лоти будуть унікально-привабливими, тому запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в тихому аукціоні напередодні новорічних свят, а обраний вами раритет стане відмінним подарунком на численні майбутні урочистості. Подарунком для людини, у якої є все!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення