V Свято Новорічної Іграшки в Центрі Української Культури та Мистецтва

V Свято Новорічної Іграшки в Центрі Української Культури та Мистецтва

Всі анонси від: Центр Української Культури та Мистецтва

5 грудня 2015 р. – 16 січня 2016 р.
Відкриття – 5 грудня о 14:00

Щороку, в грудні-січні, в Центрі Української Культури та Мистецтва оселяється казка, допомагаючи колективу втілювати в життя Свято Новорічної Іграшки. Цієї зими воно особливе, бо ювілейне! Уже вп’яте запрошуємо вас та ваші родини завітати до нас на Свято Новорічної Іграшки.
Ми точно знаємо, що такого багатющого новорічного розмаїття ви ще не бачили! На вас чекає величезна колекція старовинних та сучасних авторських ялинкових прикрас, живопису, традиційної різдвяної атрибутики від 30 талановитих, закоханих у свою справу митців.
Деякі з тих новорічних іграшок, які ви побачите в експозиції нашого Свята – це не просто ялинкові прикраси. Це безцінні родинні реліквії… Вони разом зі своїми власниками переживали голод та холод, їх кружляв вихор немилосердної історії. Ці іграшки дорожчі за золото, бо для своїх власників та їх нащадків були, є й залишаться в майбутньому символом віри в те, що все неодмінно буде добре!

То, може, саме зараз настав створювати такі родинні реліквії? А потім передавати їх своїм дітям та внукам як символ щастя? Задля цього ми проведемо для ваших родин 40 майстер-класів зі створення ялинкових іграшок! Ви навчитеся створювати новорічно-різдвяну атрибутику та зможете прикрасити найкращу на світі сімейну ялиночку – вашу. Графік майстер-класів шукайте на нашому сайті www.dolеsko.com.

Неодмінним атрибутом новорічних свят також є фото на згадку, яке потім залишається в родинній історії. Ми потурбувалися про те, аби ваші цьогорічні фото стали по-справжньому казковими: підготували аж три ошатних фотомайданчики!

Приходьте до нас на відкриття V Свята Новорічної Іграшки, яке відбудеться в суботу, 5 грудня о 14:00. Нагадуємо, що в нас ювілей! І найкращими подарунками для нас є можливість дарувати їх вам! Задля цього, 5 грудня ми влаштуємо Казкову церемонію нагородження! Кожна дитина, вбрана в новорічний костюм, візьме в ній участь та обов’язково отримає свій подарунок.
Також із цього дня діятимуть Книга  добрих справ та Величезна листівка найщиріших побажань. А відомий на всю Україну зразковий театр пісні «Ладоньки» подарує вам новорічний пісенний сюрприз.
А ще на вас із 5 грудня до 16 січня чекає показ добрих новорічних мультфільмів, екскурсії виставковими залами, тематичні концерти, вистави, вечори новорічних казок та презентації книг.

Ми трепетно бережемо традиції Свята Новорічної Іграшки, і цьогоріч розкажемо вам про його історію. Ви побачите ті наші реліквії, які всі ці роки ми зберігали, аби потім ділитися з вами. Це будуть унікальні фотографії, відео, листівки, книги відгуків, іграшки з наших фондів та багато-багато іншого…Буде дуже цікаво, слідкуйте за нашими анонсами на сайті www.dolesko.com!

Адреса: Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. Контрактова площа (вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів). 
Час роботи виставкового центру: Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00, Сб. – 10:00 – 18:00, Нд. – вихідний.
Із питань акредитації на відкриття виставки, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів  –  звертайтеся до Ольги Музиченко за № тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected].mail

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення