Interpipe TechFest - Найбільший технофест Східної Європи

Interpipe TechFest - Найбільший технофест Східної Європи

Цього року, уже втретє, відбудеться головне інженерне шоу країни Interpipe TechFest. Уся Україна збереться на найбільшу техноподію Східної Європи - Interpipe TechFest, яка проходитиме 15-16 вересня в Дніпрі.

На два дні Дніпро знову перетвориться на майданчик для обговорення технічних інновацій, майбутнього української інженерії та космосу. Сім видів технічних змагань, досягнення української промисловості, експозиція космічних підприємств і масштабне лего-конструювання - це лише невеликий перелік активностей, які чекають на учасників і гостей фестивалю. Авіаційні двигуни і космічні супутники, промислові роботи та інженерні стартапи - усе можна буде побачити в Дніпрі на третіх вихідних вересня. 7 видів технічних змагань - змагання з судо- і авіамодельного спорту, - Robbo-battle і чемпіонат з дрифту, - змагання з мехатроніки і кібер-турнір, - конкурс для мейкерів з паперу Only Paper Models (новинка цього року). Масштабне Лего-конструювання Уже традиційно фанати Лего із товариства Ukrbricks спеціально для Interpipe TechFest зберуть одразу кілька легендарних об'єктів: Hogwarts Land і героїв Marvel - Капітана Америку і Залізну людину. Open-air лекторій Традиційно на фестивалі відбудеться open-air лекторій. Серед спікерів - вчені та інноватори, інженери і популяризатори науки, активісти створення смарт - міст.

Уперше в рамках Interpipe TechFest відбудеться виставка - презентація науково-популярних книг Dnepr Book Show. «Дніпро - це центр української індустрії, місце, де створюються технічні інновації, де працюють кращі інженери і розвивається сучасна українська промисловість. Формат інженерного шоу - кращий спосіб розповісти про інженерів усій Україні, - коментує Дмитро Кисилевський, директор з корпоративних відносин ІНТЕРПАЙП, - Я не хочу відкривати всі секрети Interpipe TechFest 2018. Скажу тільки, що буде ще цікавіше, ще інженерніше». У 2017 Interpipe TechFest відвідали 15 тисяч гостей, експозиції представили 110 учасників. Більше деталей на techfest.interpipe.biz або на сторінці у facebook.com/interpipe.techfest. Довідка: Interpipe TechFest - найбільший технічний і науково-популярний фестиваль центральної і східної України, промислової частини країни. Проводиться з 2016 р і включає виставку сучасної інженерії і техніки, лекторій у форматі «просто про складне», змагання з технічних дисциплін Ініціатор фестивалю - українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення