ВДНГ: атракціон "Отель "Тайна Стівена Кінга"

ВДНГ: атракціон "Отель "Тайна Стівена Кінга"

Всі анонси від: ВДНГ

«Готель “Таємниця Стівена Кінга"» - це найжахливіший атракціон-квест 2016 року, створений за мотивами творів великого Майстра містики та жаху: “Мізері”, "Сяйво”, “Темна вежа”, “1408”, “Кладовище домашніх тварин”, “Керрі”, "Діти кукурудзи” та “Зелена миля”!“

Готель “Таємниця Стівена Кінга”” - це унікальне явище в галузі розважальних програм. Вперше в Україні в єдиному просторі вдалося поєднати атмосферу театру, квесту та кімнати жахів. Наші відвідувачі зануряться в загадкову атмосферу та матимуть нагоду відчути себе персонажами культових творів. 

Містичний настрій створюється завдяки роботі професійних акторів та оригінальним декораціям. Кияни та гості столиці майже на годину перенесуться в уявний світ, в якому тільки від них залежить розвиток подій.Неймовірні локації, різноманітні загадки, яскраві пригоди - ось що чекає на наших відвідувачів “Готелю".
Головна мета гри -  доторкнутись до неймовірного таланту Майстра, розгадати та стати володарем таємниці Стівена Кінга. Атракціон-квест “Таємниця Стівена Кінга” стане подарунком для всіх шанувальників його творчості. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення