ВДНГ: навчання в дитячому смарт-майданчику «Лемурашник»

ВДНГ: навчання в дитячому смарт-майданчику «Лемурашник»

Всі анонси від: ВДНГ

Майданчик із будиночками на деревах та інтелектуальними заняттями протягом двох вихідних днів працював у тестовому режимі. З 16 липня організатори запроваджують постійну роботу смарт-містечка.
«Лемурашник» –  сучасний смарт-майданчик, де замість іграшок – новий досвід і знання, що спонукають до власних висновків. По-друге, це мережа унікальних за ігровим сюжетом будиночків на деревах. Для навчання дітей на майданчику встановлено близько 15 стендів, розроблених професіональними дизайнерами, художниками та музикантами.
До речі, будиночки запроектовані таким чином, щоб не травмувати дерева, на яких вони розміщені.

Мета проекту – надати можливість спільного дозвілля для дітей та батьків, долучаючи професіоналів для модерації цього процесу. Простір запроектований доступним для дітей з інвалідністю: до будиночків, пісочниці та стендів можна комфортно дістатися на візку. Для «Лемурашника» розроблено спеціальні стенди та конструктори для дітей, що мають вади зору та слуху.

Протягом двох вихідних днів «Лемурашник» працював у тестовому режимі. Поки майданчик декілька днів не працюватиме. За цей час його вдосконалять згідно з побажаннями  відвідувачів та у ІІ половині липня запустять на постійній основі.
Місце: ВДНГ, вхід зі сторони ресторану “Прага”
Адреса: пр-кт академіка Глушкова, 1
Дата: з 16 липня
Вартість: для дітей – 50 грн у будні, 80 грн у вихідні (не лімітовано за часом); для дорослих – безкоштовно

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення