Вечір камерного джазу з Anna Mia Old Fashioned Bar

Вечір камерного джазу з Anna Mia Old Fashioned Bar

Всі анонси від: Old Fashioned Radio

18 серпня в Old Fashioned Bar пройде вечір камерного джазу з української джазової виконавицею Anna Mia.

Музика співачки Anna Mia - це витримані джазові стандарти, оригінальні аранжування і повне занурення в глибину цього жанру. Anna Mia - джазова співачка, учасниця фестивалю Alfa Jazz Fest. У дівчини є кілька проектів: тріо, квінтет, дует з Дарією Моргачовой. Якийсь час Анна жила в горах, де присвятила більшість часу освоєнню головного інструменту свого життя - голосу. Там, серед живої природи, дівчина наслідувала трелям птахів, імітуючи їх пісні. У той же час Анна закохалася в сучасний інструментальний джаз. Її головною метою стало відійти від геометрії Евкліда в мистецтві в напрямку більш повних і красивих природних музичних форм. Сьогодні Анна Міа повністю присвятила себе кар'єрі співачки.
Петро Петрик, художник і джазовий блогер пише про Анну так: "Анна Міа створює музику, подібну до дзеркала, по якому збігають краплі джазу, струмують неясні відзвуки пристрасних томлінь. Заглянувши в це дзеркало, кожен слухач побачить себе в перетвореному світі. Голос незвичайний, дійсно, важко підібрати якісь порівняння. Цілком очевидно, Анна Міа - індивідуальність. Вона працює з матеріалом уважно, даючи своїм почуттям вбратися в нього і виростити глибоко особисте трактування ".

На концерті 18 серпня Анна співатиме під звучання клавішних і контрабаса. З нею виступлять музиканти Олексій Терехов і Сергій Клюєнко.

Початок о 20:00 в Old Fashioned Bar за адресою вул. Воздвіженська, 32.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення