Вечірка "На другому"

 Друзі, запрошуємо вас на Вечірку «На другому»:)! Певно, у вас виникло питання: «А що це за вечірка така, і чому на другому?!». Отже, з радістю розповімо вам, що й до чого!
Вечірка «На другому» – це зустріч стильних, креативних і творчих людей, які обожнюють в’язання, не уявляють свого життя без теплих в’язаних виробів. Ми впевнені – 20 жовтня вам теж необхідно прийти до нас, на другий поверх нашого Центру. Ми гарантуємо вам цікаве знайомства з учасниками виставки ІІ Всеукраїнська виставка в’язання «Тепла осінь», цікаве спілкування та несподівані спільні творчі ідеї.

На вечірці діятиме певний дрес-код (враховуючи, що це виставка в’язання), а саме: головним атрибутом вашого образу повинна бути річ, яка зв’язана особисто вами, або кимось із ваших близьких! Це може бути шарф, кардиган, клатч чи будь-який інший в’язаний виріб:) А ще у вас буде можливість відчути себе в ролі моделі, продефілювати подіумом і продемонструвати свою унікальну в’язану річ гостям Вечірки, зробити затишні фото на згадку:).

Участь у вечірці – безкоштовна, одначе, попередній запис є обов'язковим (за тел. (044) 425-12-66, 0934953756). До зустрічі на вечірці «На другому»;)!

«Вечірка на другому» - творча зустріч майстрів та гостей ІІ Всеукраїнської виставки в’язання «Тепла осінь»
Організатор – Центр Української Культури та Мистецтва.
Місце проведення: 2 поверх Центру Української Культури та Мистецтва (м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. Контрактова площа, вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення