Вечірка-презентація кінофільму «128 ударів серця» в "Баттерфляй Космополіт"

Вечірка-презентація кінофільму «128 ударів серця» в "Баттерфляй Космополіт"

Всі анонси від: "Voльga Украина"

Дата: 27 серпня 2015 р.  
Час: 19:00 
Місце: кінотеатр «Баттерфляй Космополіт», вул. Вадима Гетьмана, 6
Ведучий вечора:  Єгор Твердохліб 
Наприкінці літа кінотеатр «Баттерфляй Космополіт» та кінопрокатна компанія «Вольга Україна» запрошують на  прем’єрний показ романтичної історії «128 ударів серця» (англ. «We are your friends»)!
У рамках заходу на гостей чекатимуть гучна вечірка із запальною музичною та розважальною програмою, а також розіграш подарунків. yes

27 серпня о 19:00 всі гості події у «Баттерфляй Космополіт» потраплять на справжню голівудську вечірку у басейні. Запальна музика, справжній  DJ- баттл, найкращі танцювальні треки, спокусливі моделі та драйвовий настрій – все це очікує вас на вечірці. А головне – прем’єра романтичної історії «128 ударів серця», що відбуватиметься цього разу одночасно зі світовою прем’єрою.
За насичену розважальну складову відповідатиме Єгор Твердохліб, а зафіксувати хвилюючі моменти вечірки ви зможете у тематичній фотобудці.
Впродовж вечора на гостей чекатиме фуршет від ресторану «Brasserie», розіграш подарунків серед яких квитки у кіно та елітні парфуми від Yves Saint Laurent. yes
Події фільму «128 ударів серця»  відбуваються у Лос-Анжелесі. Це місто нескінченних можливостей вдень та нереально крутих вечірок вночі. Обидва ці світи намагається підкорити молодий DJ Коул. Він невпинно працює над своїм пробивним треком, який повинен приголомшити світ. Ним починає опікуватися досвідчений продюсер Джеймс. Але все надто заплутується, коли Коул закохується у подружку Джейма – Софі. Незабаром перед Коулом постає складний вибір між коханням, вірністю, старими друзями та майбутнім. Що обере головний герой – дізнайтеся 27 серпня на прем’єрному показі у кінотеатрі «Баттерфляй Космополіт»!

www.kino-butterfly.com.ua 
Бронювання квитків за тел.: 044 200-90-18, 200-90-20.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення