Весела галерея облич - Виставка

Весела галерея облич - Виставка

Запрошуємо усіх бажаючих з 12.12.2018 до 2.01.12.2019 року зазирнути у світ шаржів українського майстра Геннадія Міхеєва у рамках проекту «Арт-кемп або творчий розвиток особистості»!

Геннадій Міхеєв – художник-карикатурист з м. Бровари, який працює в стилі комічного реалізму. Малюванням захопився з дитинства, найбільше подобалося малювати портрети. Одного разу, в однокласника побачив книжечку для наліпок з карикатурами американських зірок і вирішив спробувати змалювати – виявилося досить не нудно. Далі, брав фото та вже з них робив власні шаржі. Ось так і почав розвиватися в цьому напрямку. Геннадій Міхеєв сьогоднішній має своїх шанувальників, власний стиль та активно займається спортом. Малюючи, відтворює найменшу дрібничку, кожну складочку на тілі та одязі. Дивлячись на картини, важко повірити, що майстер користується тільки олівцями. Його роботи є у Франції, в Британії тощо. А також у колекціях таких відомих людей, як: Георгій Делієв, Борис Барський, Арсеній Яценюк, Олександр Ревва та інших. Геннадій Міхєєв має здатність з гумором «оживляти» своїх героїв, показувати їх не тільки як яскравих селебрітіс, але й як людей зі своїм особливим почерком. У своїх роботах художник, граючи з простором малюнків і образів, демонструє глядачеві інший світ людської душі.

«Хочу тісно пов’язати своє життя з мистецтвом, малювати на замовлення, працювати для журналів, викладати, брати участь в різноманітних творчих проектах та виставках. Вчитися, розвиватися, якщо бути точнішим, то я все ще в пошуках. Одне знаю напевно – хочу вдосконалюватися, щоб мої роботи були ще більш реалістичними». - каже Геннадій Міхеєв.

Чекаємо вас на відкритті виставки 12 грудня о 13:00, де ви зможете зустрітися з автором. Художник поділиться секретами майстерності, а також своїми думками про малюнок і образи, про те, як побачити родзинку в людській подобі і передати її. Виставка діятиме до 02 січня 2019 року у режимі роботи бібліотеки. Місце: Виставкова зала Державної бібліотеки України для юнацтва (просп. Голосіївський, 122). Довідкова інформація: (044) 257-86-27. Координатор: Аліна Острова, завідувачка відділу мистецтв. Вхід на виставку вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення