Весняна капела

07 березня 2017 року в приміщенні КМДА, за адресою: вул.. Хрещатик, 36, (2-й поверх колонна зала)

16:30 – брифінг за участю організаторів благодійного вечора

17:00 – концертна програма

Організатор: Міжнародний благодійний фонд «Життя всупереч»

Запрошуємо представників засобів масової інформації для участі в брифінгу, а також перегляду унікальної концертної програми до початку весни «Весняна капела» для дівчаток з родин вимушених переселенців із зони АТО.

За словами Катерини Пілкіної, директора МБФ «Життя всупереч» та автора концертної програми: «При створенні цього унікального заходу для 100 дівчат із зони АТО та малозабезпечених сімей за основу взято ті важливі складові, що необхідні кожній дитині. Дітям важлива віра в себе, в своє майбутнє, позитивна налаштованість до навколишнього світу, любов, турбота і спрямування на позитив. Ми знаємо, що наше майбутнє і теперішнє – це діти. А ми дорослі, демонструємо їм приклад того, яким може бути їх сучасність. Дуже важливо отримати необхідну пораду, перейняти мудрість від дорослого наставника, людини, що пройшла певний шлях до успіху і може вмотивувати. Нам дуже боляче дивитись на те, що відбувається на Донбасі, в зоні АТО, в житті переселенців та дітей із звичайних родин. Саме тому ми прикладаємо максимум зусиль, щоб ці діти вірили в себе та свою країну».

Вся програма побудована з урахуванням інтересів та сподівань дітей пільгових категорій. Режисер-постановник програми лауреат міжнародного конкурсу «Ведучих ігрових  шоу програм», Відмінник народної освіти України – Морозов Аркадій Борисович.

Більше 100 дівчат – вимушених переселенців з південно-східних регіонів України, а також дівчата із малозабезпечених родин зможуть дізнатись повчальні історії успіху своїх однолітків, також переселенців, почути мотивуючі звернення представників різних професій. Концертну програму відкриє учасниця телевізійного шоу «Голос країни» співачка Ассоль. Вона розповість, як важливо не здаватись та рухатись до мети.

Підтримати маленьких гостей проекту, адже запрошеним дівчатам від 8 до 12 років, приїде Катерина Чепілова – майстер спорту з фігурного катання, що отримала відзнаку «За мужність», як волонтер, яка була в зоні АТО. Вона продемонструє хореографічну композицію на роликових ковзанах.

Дитячий танцювальний колектив «Stells» покаже номери «На арені цирку» та «Пора зростати». Зірки колективу «Супербарабанщиці» продемонструють номер «Українське дефіле». Народний вокальний ансамбль «Зозуленька», вокальна студія «Елегія» порадують нас своїми живими, сильними голосами, ансамбль «Mary Dance» покаже танець в стилі джаз.

Запрошені гості:

  • Юлія Кацьянова – дизайнер, генеральний директор Будинку Моди VoleeYu. Розповість на власному прикладі як вистояти в складних життєвих ситуаціях і досягти успіху.
  • Вячеслав Непоп – депутат Київської міської ради. З 2002 року – директор комунального підприємства «Житлоінвестбуд – УКБ». А також є Головою Наглядової Ради Благодійного Фонду «Соломянка». Активно підтримує соціальні проекти в своєму окрузі, районі.
  • Марина Кінах – займається громадською діяльністю, є Почесним президентом громадської організації «Культура і всесвіт-2000». Які намагаються зробити свій вклад у відтворення національної культури, традицій, коренів.
  • Дмитро Горовенко – номінант міжнародної премії «Соль». Суддя телевізійного шоу «Майстер шеф. Діти».
  • Світлана Вольнова – телеведуча, тренер з щастя, поговорить з дівчатами та навчить їх як правильно бути щасливими.

А також відео-привітання від:

  1. Студія квартал 95
  2. Олександра Кривошапки
  3. Світлани Тарабарової
  4. Віри Брежневої
  5. Ліліі Подкопаєвої
  6. Анни Семенькової
  7. Богдана Волкова
  8. Софії Євдокименко ...

     
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення