Вейксерф-фестиваль Kyiv City Swell

Вейксерф-фестиваль Kyiv City Swell

З 11 по 16 червня на базі клубу City Swell в парку Муромець відбудеться перший в Україні вейксерф-фестиваль. Kyiv City Swell - це 4 дні тренувань і показових виступів всесвітньо відомих спортсменів з Європи і США, в тому числі і чемпіона світу Шона Сільвейри, 2 дня змагань світової серії з вейксерфінгу, вечірки з топовими діджеями, конкурси та інші активності.

Серфінг - ціла філософія і стиль життя. Люди подорожують до океанських берегів в пошуках своєї ідеальної хвилі. Вейксерфінг - молодий водний вид спорту, що дуже динамічно розвивається. Він дає можливість серфить прямо у місті, на річці чи великому озері. Для створення хвилі використовуються сучасні катери-буксировщики, а навчання відбувається швидше - можна навчитися стояти на дошці вже після першого заняття.

Під час фестивалю кращі спортсмени світу змагатимуться в двох дисциплінах: ским та серф. Кожен бажаючий зможе спостерігати за видовищем завдяки спеціально організованій трансляції з катера на берег, а також онлайн під час прямої інтернет-трансляції.

Ведучий фестивалю – Володимир Дантес, а за музичний настрій відповідальні Vnuk, Єгор Петров та Кшися Тачанська.

«Наша мета - популяризувати вейксерфінг в Україні. Фестиваль – це унікальний обмін досвідом зі світовими про-райдерамі під час тренувань, протягом дня і на вечірках в неформальній обстановці. Навіть самі змагання - це більше про позитив. Це дружня обстановка, а не конкуренція й напружені пристрасті, це спілкування й обмін досвідом. Хочеться, щоб люди, які приїхали до нас не просто проїхали 40 секунд по трасі, а майже тиждень провели в приємній компанії, навчилися чогось нового, прокачали себе й звичайно ж знайшли нових друзів », - розповідають організатори фестивалю Марина Каплан і Микола Горбунов .

Розклад:

11-14 червня – кемп з показовими виступами та тренуваннями від кращих спортсменів світу.

11 червня – вечірка-відкриття вейксерф-фестивалю Kyiv City Swell.

14 червня – Wellcome-вечірка для учасників змагань та всіх вболівальників.

15 червня – змагання світової серії по вейксерфінгу CWSA. День 1. Кваліфікація.

16 червня – змагання світової серії по вейксерфінгу CWSA. День 2. Фінал. Нагородження переможців та вечірка-закриття фестивалю Kyiv City Swell.

Місце проведення: Surf Point City Swell, парк Муромець (в минулому парк Дружби народів).

Вхід: free + facecontrol

Карта проїзду –  ТУТ!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення