Вистава "Мама сказала "ні" в Національному драматичному театрі імені І.Франка

Вистава "Мама сказала "ні" в Національному драматичному театрі імені І.Франка

Театр репрезентує прем’єру – нову українську казку, яка сповнена фантастичних неймовірних пригод, перетворень, гумору, різних веселощів, таких знайомих і таких бажаних кожному хлопчику та дівчинці. А для батьків це – можливість згадати дитячі забавки.

Одного дня хлопчик Остапчик з мамою прийшов у величезний іграшковий магазин. Яскраві блискучі вітрини із усілякими диковинами захопили його уяву і він почав просити маму купити що-небудь. Мама відмовила, зауваживши, що поведінка та навчання Остапчика не сприяють подарункам. Не отримавши бажаного, Остапчик зпересердя вигукнув: «Не хочу тебе бачити!». І в мить щезла мама, а на її місці з’явився Містер Ніхто, який став поводирем хлопчика по іграшковому світу казок. На своєму шляху Остапчик перестріне багатьох героїв сучасних мультиків та казок, буде розважатися із самим Суперменом, навіть потрапить у гості до європейського Святого Миколая – Санти, знайде свою давню подружку Катю… Ця театральна музична феєрія твориться талановитими, азартними, молодими митцями: автор тексту Ден Гуменний, режисер Андрій Май, сценограф та художник по костюмах Ганна Духовична, балетмейстер Ольга Семьошкіна. Музика відомої композиторки, виконавиці Марії Бурмаки просякнута надзвичайною театральністю, мелодійністю, не лише характеризує кожного персонажа, а й надає дійству чарівності і переносить нас до безмежного світу, де здійснюються всі дитячі мрії і в якому маленька людина стає доброю, справедливою і чесною.
ВИКОНАВЦІ:
Мама, Мама Санта Клауса, Мама Продавця кульок, Вчителька Караоке, Мама супермена – Марія Бурмака, Ірина Дворянин, Любов Доброноженко
Тато, Санта Клаус  –  Олексій Зубков, Дмитро Завадський
Остапчик – Остап Халавко, Олег Терновий
Катя – Ірина Мельник, Ярослава Абазопуло 
Містер Ніхто – Павло Піскун, Роман Шепель 
Почет Містера Ніхто – Анастасія Добриніна, Тетяна Луценко, Дмитро 
Лук’яненко, Ярослав Бондаренко 
Виставу веде Ольга Василенко 
Замовити квиток можна он-лайн на сайті Театру: http://ft.org.ua/ukr/spectacle/81?bt=604

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення