Обережно - жінки! - Вистава

Обережно - жінки! - Вистава

Київський театр "Тисячоліття" запрошує вас на чудову любовну комедію "ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!" за п’єсою Андрія Курейчика.
! У залі буде забезпечено БЕЗПЕЧНЕ РОЗСАДЖЕННЯ ГЛЯДАЧІВ та дотримання санітарних рекомендацій  МОЗ!

Це яскрава, іскрометна, курйозна та смішна комедія – справжня перлина в репертуарі театру.  Наскількі різнобарвною буває наша Любов і які несподівані та іронічні сюрпризи вона нам часом підносить?! Це повною мірою відчув на собі Герой нашої історії – художник Серж Дюбуа, оскільки він примудрився крутити романи з декількома Жінками одночасно. А якщо у тебе любовні стосунки відразу З ТРЬОМА Жінками, то будь готовий до будь-яких Сюрпризів!

З відгуків глядачів про виставу: 
(1) П-ка Анна 19 січня 2018 р.: "Вчера была на комедии "Осторожно женщины", я получила массу удовольствия. Игра актеров великолепна, они просто умнички, постановка хороша, и сюжет задорный. Огромное спасибо за позитивные эмоции!!".
(2) Тамара • рік тому: "Прекрасный спектакль! Браво! Спасибо. Я получила огромное удовольствие. Женские персонажи замечательные, хорошо схвачены: и франц аристократия, которая и сегодня процветает во франц республике и легкомысленная франц молодежь, и простые француженки, зарабатывающие себе на хлеб, вроде Жаклин. Но интересно, что смысл всему даёт именно мужской персонаж. Потому что ( для меня ) это не про женщин, а про любовь. Только про любовь по-французски".
(3) Лілія • 2 роки тому: "Были на спектакле 18.01.18 во Дворце Украина, первый раз пожалела что пришла без цветов, безумно понравилась игра актрис а особенно Евгении Беловой. Чудесный, легкий, веселый, смешной спектакль. Было мало. Подойдет для любого зрителя. Очень советую!".

Ролі виконують:
Серж – Геннадій Світіч/ В`ячеслав Станішевський.
Жаклін – Тетяна Лещенко / Ірина Малигіна.
Марісабель – Євгенія Бєлова.
Лулу – Маргарита Савкун.

Режисер-постановник - Ірина Малигіна.
Хореограф: Алекс Телешко.

Тривалість вистави: 2 години. з антрактом.
Вистава йде російською мовою.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення