Вистава "Обман довжиною в життя" в Театр драми і комедії на лівому березі

Вистава "Обман довжиною в життя" в Театр драми і комедії на лівому березі

Діна Рубіна. Чоловіча розмова 
Тривалість вистави - 2 год. 
Прем'єра відбулася 16 березня 2013 року.

Чи може бути «чужою» довгоочікувана дитина, яку ти сповивав і колисав ночами, переживав її перші хвороби і радів її першим крокам?.. Навіть якщо чоловік змушений відійти у бік та поступитися місцем чоловіка і батька іншому, з чиїм же сином він зустрітися через 10 років: своїм чи чужим?.. І як зізнатися синові, що не ти, а той, теперішній чоловік його матері, і є його батько? 
У цій історії класичний любовний трикутник перетворюється на замкнуте коло, розірвати яке практично неможливо, бо розкриється обман завдовжки у життя. Історія взаємин батька з сином, повна іронії та щирої правди почуттів, представлена ​​як сповідь людини, приреченого на «чужу» любов ... «У мене був син ... цілих два дні ... А потім мені подзвонили ...»

Про автора: критики називають Діну Рубіну одним з найсильніших прозаїків сучасності та культовою письменницею «російськомовного Ізраїлю». Діна Рубіна є автором понад 30 книг прози. Її твори переведені на 22 мови. Романи, повісті та оповідання видані окремими книгами на івриті, а також англійською, болгарською, французькою, чеською та естонською мовами. 
Дійові особи та виконавці:

Батько - засл. артист АР Крим, лауреат державної премії АР Крим Ахтем СЕІТАБЛАЄВ
Тимур - Віталій САЛІЙ, Олександр ПІСКУНОВ
Мати - Анастасія КІРЕЄВА
Жінка – засл. артистка України Світлана ОРЛІЧЕНКО
Віктор - засл. артист України Андрій МОСТРЕНКО
Режисер-постановник - Катерина СТЕПАНКОВА

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення