Вистава «Шаленство кохання» в Театрі драми імені Л.Українки

Вистава «Шаленство кохання» в Театрі драми імені Л.Українки

За мотивами п'єси Жан -Франсуа Реньяра
У головних ролях: Борис Вознюк, Ганна Артеменко
Музичний спектакль в одній дії (Оригінальна сценічна версія Михайла Резніковича).
Тривалість 1 год. 50 хв.

Постановка - Михайло Резнікович
Композитор - Юрій Шевченко
Режисери - Ірина Барковська, Олег Нікітін
Балетмейстери - постановники - Ольга Голдіс, Максим Пекний
 І знову, після значної перерви, на сцені Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки музична вистава! Оригінальна сценічна версія дивовижно тонкої, витонченої, іронічної і в чомусь повчальної (як данина епосі!) комедії Ж.- Ф.Реньяра та її постановка здійснені Михайлом Резниковичем. У виставі виразно перегукується епоха висхідного французького романтизму з сьогоднішнім днем. Переплетення романтики і цинічного розрахунку, манірності і немислимою свободи моралі, поезії, любовного трепету, інтриг і підступів. Сценографія, костюми, створені чудовим театральним художником Марією Левитцькою, налаштовує глядача на феєричність дійства. Музика, написана Юрієм Шевченко, пронизливо прекрасна та імпульсивна. Все в цієй виставі дивно, - адже це притча про кохання: безкорисливе​​, високе, духовне. І її провідники, проповідники, провісники, а також своєрідні коментатори всіх подій, що відбуваються - десять трубадурів, по суті, сучасні молоді юнаки та дівчата, друзі та подруги головних героїв, Ераста і Агати. 
Сміх, сльози, бурхливі емоції закоханих, жертовність в ім'я її величності Любові, лебедина пісня старіючого простака - опікуна Агати і уражені амбіції слуг в поєднанні з музикою несуться в нестримному ритмі зі сцени, що, будемо сподіватися, знайде свій живий відгук у душах глядачів за допомогою вибухів розкотистого сміху!

Кожен виконавець у виставі «Шаленство кохання» купається у своїй ролі, імпровізує, розчиняється, спантеличує на тему: чи готові ми змінитися? Зрозуміло, коли ми сміємося, дивлячись на героїв п'єси! Ця вистава про наболіле, життєве, вічне!
Всі вокальні номери виконуються вживу!
Придбати квитки можна на сайті: 
http://parter.ua/ua/calendar/2015-09-28/4618.html
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення