Варшавська мелодія-2 - Вистава

Варшавська мелодія-2 - Вистава

П’єса "Варшавська мелодія" написана Леонідом Зоріном в 1967 році – саме тоді, коли критикувати окремі недоліки сталінського керівництва дозволялося дещо вільніше. У цьому випадку – закон 1947р., що забороняв шлюби з іноземцями. Тонка, дотепна і навіть трагічна історія кохання двох молодих людей – польської студентки Гелени і радянського студента Віктора – котрі не без втрат щойно пережили війну і нарешті знайшли один в одному прихисток, опору і сенс у житті, проте все це було зруйновано отим злощасним законом.

Відомий режисер, екс-киянин Ігор Афанасьєв написав продовження "Варшавської мелодії". Це - продовження історії польської дівчини Гелени, яка, за версією Афанасьєва, після розлучення з коханим потрапила в США. Наприкінці вісімдесятих, як і всі інші емігранти з соціалістичного табору, вона щиро повірила у горбачовську перебудову і повернулася в СРСР. На одній з московських вулиць Гелена зустрічає чоловіка, який нагадує їй коханого з далекої юності. Ця зустріч здіймає цілий вир спогадів у душі літньої жінки.

Афанасьєв створив продовження історії польської студентки саме для Ади Роговцевої, слава якої у цій ролі була неймовірною. І нині Ада Миколаївна грає жінку, що здатна у себе закохувати і сама закохуватися.

"Варшавська мелодія-2" адресована тим, у кого ностальгія за молодістю, за чудовими акторами, за улюбленими спектаклями.

Коли: 13 лютого. Початок - о 19.00.

Де: Жовтневий Палац.

Вартість квитків: від 220 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення