Еквілібріум - Виставка Ігоря Коновалова

Еквілібріум - Виставка Ігоря Коновалова

Еквілібріум - буквально означає «рівновага», «гармонія». Це особлива форма психологічної рівноваги людини, досягнувши якої вона здатна осягнути сутність світобудови, зрозуміти власне призначення, набути високого творчого зростання, пізнаючи власне «я».

Ритм та турбулентність життя, соціальний тиск вимагають від сучасної людини майже неможливого – знайти баланс та врівноваженість на емоційному та психічному рівнях. Проте з цього постає нагальне питання: як звичайній людині зуміти втримати рівновагу, не розгубившись у стрімкому вирі інформації та подій? Це нагальне питання і порушує в своєму актуальному проєкті український художник Ігор Коновалов.

Основним поштовхом до початку роботи над проєктом для художника стала власна потреба до віднайдення внутрішньої рівноваги. На полотнах митець висвітлює проблеми взаємодії людини з навколишнім світом, становлення її як духовної істоти, а також прагне врівноважити соціальне становище людини, привносячи баланс у загальну структуру соціуму. Це саме ті душевні якості, які відрізняють нас від інших і роблять нас унікальними особистостями та неповторними творіннями Всесвіту.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення