Виставка "Ремінісценція" в Арт-центрі Я.Гретера

Виставка "Ремінісценція" в Арт-центрі Я.Гретера

Всі анонси від: арт-центр Якова Гретера

Арт-центр Якова Гретера і талановитий український живописець Ігор Єлісєєв представляють глядачеві філософський проект під назвою «Ремінісценція», який занурює нас  в солодкі спогади життя.
«Ремінісценція» (від лат. reminiscentia — спогад) — це один із видів творчих взаємовпливів, суть якого полягає в запозиченні окремих елементів з творчості попередників. Це можуть бути мотиви, образи, окремі вирази та деталі. Обов'язковою умовою ремінісценцій є їх творча зміна, переосмислення, набуття нового змісту.

У своїх роботах Ігор Єлісєєв відкриває приємні для душі моменти. Це захоплюючі подорожі, неймовірні пейзажі та загадкові люди, прекрасні тварини, соковиті фрукти, а разом з ними неповторні почуття та емоції, які роблять нас щасливими! Митець через свої картини торкається найсокровеннішого, адже спогади —  єдиний рай, з якого нас ніхто не може вигнати…

Про автора: Ігор Єлісєєв виходець з Академії мистецтв України (спеціалізація - монументальний живопис). З 1989 року - член Національної спілки художників України. Активно бере участь у всеукраїнських та міжнародних проектах. Персональні виставки автора побачила Україна, Франція та Росія. Також митець регулярно презентує свої роботи у групових виставках в Україні, Іспанії, Німеччині, Чехії та США.        

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення