Виставка собак у Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті

Виставка собак у Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті

28-30 серпня в Міжнародному виставковому центрі в Києві (за адресою: Броварський пр-т, 15, п-ни №№ 2,3, ст. метро «Лівобережна») Кінологічна спілка України проводить Міжнародні виставки собак всіх порід «Золота пектораль», «Злато скіфів», «Софія Київська».
Очікується більше 4,5 тисячі чотирилапих учасників 180 порід із країн дальнього та ближнього зарубіжжя, оцінювати яких будуть експерти із 11 країн світу. 
В програмі: робота в рингах, конкурс для підростаючого покоління кінологів «Юний хендлер»,  конкурс на кращого собаку виставки «Best in show». 
Шанувальників «екзотичного» та спортивного дресирування очікують яскраві показові виступи з кінологічного Фрістайлу (танці з собаками), шоу-програми з дресированими артистами, діти та дорослі зможуть взяти участь у різноманітних конкурсах та вікторинах, серед яких більш за все запам’ятається конкурс-парад вишиванок – незабутнє видовище в яскравих кольорах національної палітри. 
Вперше на виставці проводитиметься  предпрем’єрний показ фестивального художнього фільму «Її собака», а також благодійний захід «Друг в біді не залишить» – показовий урок каністерапії (лікування за допомогою собак) для «особливих» дітей. 
Традиційно працюватиме благодійний стенд збирання пожертв для кінологів та собак, які служать в лавах української армії.
Субота, 13:30 - показові виступи щодо виконання команд та правильної поведінки собак.
Субота, 15:00 - Парад вишиванок.
Початок реєстрації: о 8:00. Початок рингу: 10:00. Вхід тільки через павільйон № 3.
Подробиці: http://uku.com.ua/
Вхід платний - 20 грн. 
Вхід для дітей та людей з обмеженими можливостями - вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення