У в’язниці Я був - виставка

У в’язниці Я був - виставка

Благодійний проект фонду «Одигітрія» та іконописної майстерні «Небо на землі». За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва. Цей благодійний проект – спільна праця благодійного фонду «Одигітрія» (о. Димитрій Краснобаєв, м. Одеса) та іконописної майстерні «Небо на землі» (о. Сергій Павелко, м. Київ). Він присвячений пастирському служінню людям, що перебувають в місцях позбавлення волі. Два священика, дві несхожі людини – іконописець та музикант, об’єднані спільною метою, спільним покликанням, спільним велінням серця.

Увазі глядачів буде представлено виставку сучасних ікон студії «Небо на землі» та мультимедійна демонстрація документальних фотографій відомого одеського майстра Бориса Бухмана. Світлини були зроблені під час відвідування в’язниць Одеської області, якими опікується о. Димитрій. Також священник поділиться з відвідувачами своєю творчістю: у виставковій залі лунатиме музика у виконанні о. Димитрія.

Під час відкриття виставки, 10 липня о 18:00 та 11 липня о 18:00 відбудуться благодійні концерти, в яких також візьмуть участь відомий музикант, радіо-журналіст та диякон Української Церкви Роман Коляда та священик Ростислав Дегусаров. «… Так як ви зробили це одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили» (Мт. 25,45). Скеровані Євангельськими настановами, священники вже багато років поспіль опікуються душами людей, що потрапили у в’язниці. Вони втамовують не тільки духовні спрагу та голод. Дуже часто вони стають волонтерами, що надають в’язням необхідну матеріальну допомогу. Усе це відбувається з власної доброї волі, а часто, навіть із власних коштів. Отці не опускають рук, не втрачають надії. Отець Димитрій постійно звертається до небайдужих людей, збирає пожертви та творить милостиню у Славу Христа Бога. Отець Сергій живе працею своїх рук – творить святі образи та допомагає ув’язненим. Організатори проекту будуть сердечно вдячні за довільні внески на підтримку благодійного фонду «Одигітрія». Благодійний фонд «Одигітрія» та іконописна майстерня «Небо на землі» запрошують долучитися до справ Милосердя та Любові! Адреса Центру Української Культури та Мистецтва: Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення