Виставка  українських художників Тіберія та Ілони Сільваші «Арт – династія»

Виставка українських художників Тіберія та Ілони Сільваші «Арт – династія»

10 травня в Національному заповіднику «Софія Київська», у виставковому залі «Хлібня» відбудеться виставка відомих українських художників Тіберія та Ілони Сільваші «Арт – династія», що вперше експонуються разом.
«ART Families – Мистецькі родини». Проект що реалізується за ініціативи Національного заповідника «Софія Київська» та «Light Art Foundation».

Виставка «Арт – династія» Тіберія та Ілони Сільваші стане продовженням великого проекту «ART Families – Мистецькі родини України», який ставить за мету нагадати про високі сімейні цінності у складний для країни час.

«Ми ніколи не робили виставки лише вдвох, тому одна з головних та дуже важливих речей – побачити самих себе поруч, з іншої сторони. В експозиції повинні проявитися всі зв’язки – зовнішні та внутрішні, повинна бути така непомітна драматургія. Ці роботи ніколи не експонувались поруч, тому результат для мене зберігає певну інтригу», — зазначає Ілона Сільваші.

«Колись прочитав, Тіберій Сільваші – «Алхімік кольору», і це правда. З 1970-х років він послідовно змінював схеми радянського мистецтва та вдихав життя в новий український АРТ. Вважаю, його нелегкий творчий шлях є дійсно гідним прикладом для молодих талантів», — говорить куратор проекту – Дмитро Струк.

Учасники проекту – Тіберій та Ілона Сільваші – презентували свою творчість у численних національних і міжнародних виставках. Їх твори зберігаються в публічних та приватних колекціях України та світу.

Місце, дата і час проведення виставки: Національному заповіднику «Софія Київська», виставковий зал «Хлібня», 10 травня 2016 року о 18:00 за адресою: вул. Володимирська, 24, м. Київ

Виставка триватиме до 24 травня 2016 року.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення