Виставка Владислава Шерешевського "Весь у білому"

Виставка Владислава Шерешевського "Весь у білому"

Всі анонси від: Центр сучасного мистецтва "Білий Світ"

3 жовтня o 19:00 в ЦСМ «Білий світ» відкриється персональна виставка Владислава Шерешевського «Весь у білому». Один з найвідоміших українських художників представить близько 30 робіт, створених на виїзних пленерах за літній період 2017 року.

«Море, розкішні українські степи і Карпати - все це, звичайно, надихає. Але найбільше натхнення - в людях, тому і всі мої роботи - про те, що нас хвилює і чим ми живемо», - каже художник.

Дотепність і справжня мистецька майстерність - основні причини, через які люблять і цінують роботи Владислава Шерешевського. Складний примітивізм художника виражається в гострому, провокативному, але завжди глобально позитивному художньому висловлюванні. Як і в житті, тут все - трагікомедія. Трагічними і комічними одночасно стають самі повсякденні ситуації, а разом з ними - і наші проблеми, бажання, страхи і амбіції. Тонкий гумор, іронія і самоіронія поєднуються в цьому «наївному» мистецтві з глибокими, складними образами; дитяча безпосередність, щирість і простота зображення - з оригінальними художніми рішеннями.

Тамара Янович, директор галереї «Білий світ»: «В роботах Владислава Шерешевського повсякденність стає справжнім мистецтвом. Тому кожна його виставка - це подія, де кожен дізнається щось нове про світ і про себе».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення