Виставка живописних робіт "Відчуття міста"

Виставка живописних робіт "Відчуття міста"

Всі анонси від: Sky Art Foundation

20 вересня о 19.00 відбудеться презентація проекту «Відчуття міста» одеського художника Сергія Божка. Подія пройде у столичному арт-просторі Sky Art Foundation за адресою вул. Стрілецька, 7/6. Експозиція робіт автора триватиме до 9 жовтня. Вхід для відвідувачів - вільний.
Організатор проекту – благодійний фонд Sky Art Foundation.
В рамках проекту художник відвідав 25 обласних центрів України та зобразив емоції, які відчував, перебуваючи у кожному з них. На сприйняття міста впливають не тільки ландшафт і архітектура, пам'ятки мистецтва, погода та стан доріг, але, в першу чергу, люди, які там живуть. Саме вони задають загальний настрій, темпоритм і характер свого рідного міста.
Представлені на виставці живописні роботи митця експонуються вперше. Сергій Божко відобразив кожне місто в притаманному для нього абстрактному стилі, а контури міст - реалістично, стилізовані в прямі лінії. "Контур міста мене цікавить як форма, в якій закладено певний сакральний сенс. До кожної поїздки я ставився як до перегляду нового фільму, зовсім не знаючи, що мене там очікує. Але повертаючись додому, розумів, в якому колориті і фактурі покажу своє суб'єктивне враження...", - описує власний проект Сергій Божко.
Сергій Божко – народився у 1985 році в Одесі. Художній майстерності вчився у батька – Ігора Божка, яскравого представника одеської школи нонконформізму. Сергій працює у різних образотворчих жанрах, хоча перевагу віддає абстракціонізму. Окрім живопису, займається скульптурою.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення