Виставковий проект IN SILENCE

Виставковий проект IN SILENCE

В понеділок 14 листопада 2016 р. о 18:00 в арт-просторі СКЛО відбудеться відкриття виставки IN SILENCE.

Виставка складається з персональних робіт учасниць групи. Проте об’єднуючую є групова скульптурная інсталяція “Коло Тиші”. Це логічне завершення пошуку мисткинь, а не відправна точка у творчому процесі.

В експозиції ви не побачите рефлексій на популярні тепер теми війни, потріотизму чи фемінізму. Ви побачите особисті переживання, внутрішні діалоги та конфлікти, котрі тою чи іншою мірою відображають оточуючу нас дійсність та будут блізькі та зрозумілі більшості.

Основна ідєя виставки лежить на поверхні, тому що переживаючи теперешні непрості часи, мисткині працюють у безперервній колаборації. Частіше за все зараз у групі колективне домінує над особистим, проте іноді особисте бере верх. Саме в такі моменти народжуються персональні живопис, інсталяції та арт-об’єкти.

Ідея зібрати усі персональні роботи у єдине ціле належить тьютору групи Мирославу Вайді. Саме він наполіг на експонуванні особистих творів.

Кураторка арт-групи Ольга Чекотовськая про виставку думає наступне: «Ця виставка про глибоко особисте, яке несподівано знаходить відгук і прийняття. Кожна з учасниць групи Light цілісна сформована особистість, яка знаходить в собі сили витягувати на поверхню внутрішні переживання. Проте, це не перешкоджає створенню гармонійних групових робіт. Цей баланс і є головною особливістю групи. »

Виставка триватиме з 14 до 18 листопада 2016 включно. Вхід на виставку бескоштовний. Час роботи експозиції з 12:00 до 20:00 щоденно.

Час і місце вiдкриття: 14 листопада 2016р., арт-простір СКЛО, вул. Тургєнєвська 8/14, початок о 18:00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення