Пори року - Концерт Київського камерного оркестру

Пори року - Концерт Київського камерного оркестру

Всі анонси від: Національна філармонія України

Пори року – одна із найпопулярніших тем в історії музики. Антоніо Вівальді, Йозеф Гайдн, Петро Чайковський, Астор П'яццолла – ось імена лише деяких видатних композиторів, які зверталися до цієї теми. У філософському підтексті пір року – життя людини. Від весни (народження) – до літа (розквіт), від осені (зрілість) – до зими (смерть).

Музичні пори року неодмінно знаходять резонанс в серцях слухачів, адже людина постійно замислюється про життя і смерть, про смисл існування. Музика веде нас стежками нашої власної біографії, спонукає озирнутися, подивитися на самого себе і побачити щасливі і радісні моменти, які ми, можливо, не помічали в повсякденному житті. Київський камерний оркестр Національної філармонії України представить програму «Пори року: Антоніо Вівальді – Астор П’яццолла». Створені в різні епохи, в різних країнах, в різних стилях, обидва твори належать до найпопулярнішого репертуару світової класики.

Солісти – НАТАЛІЯ БУЛАТ (скрипка), КСЕНІЯ МОРОЗ (скрипка), ВІКТОР ІВАНОВ (скрипка), АНТОНІНА ЮША-КРИСА (скрипка), ЯНЖИМА МОРОЗОВА (скрипка), АНДРІЙ РАХМАНІН (скрипка), ОЛЕКСІЙ КОЛЕСНИК (скрипка), ІГОР РЯБІНІН (скрипка), ДМИТРО ГЛУЩЕНКО (віолончель). Партія клавесина – ДМИТРО ТАВАНЕЦЬ.

Вартість квитків - 80-400 грн.

Квитки продаються у касі філармонії: (044) 278-16-97, в театральних касах м.Києва та онлайн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення