Вмісти своє життя у валізу - Інтерактивна інсталяція

Вмісти своє життя у валізу - Інтерактивна інсталяція

У вас є обмаль часу на збори, одна валіза і одне життя, яке доведеться починати спочатку. Що ви візьмете з собою? Речі першої необхідності чи шкільний фотоальбом? Улюблену іграшку сина чи його теплі речі? Ви не знаєте, коли повернетесь і чи повернетесь взагалі.Вам не вдасться забрати рідні запахи та відчуття дому.

Інтерактивна інсталяція «Вмісти своє життя у валізу» пропонує жителям Києва зануритись у досвід понад 1,5 млн вимушених переселенців з Криму та Донбасу.

Де? Музей історії Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7.

Коли? 9–27 травня, з 11:00 до 19:00 (13 та 20 травня – вихідні).

Вхід вільний.

Детально продуманий простір з елементами квесту та 360-відео змусить відвідувачів за кілька хвилин пережити раптовий від’їзд, пройти контрольно-пропускний пункт, знайти нове помешкання та почати #ЖиттяСпочатку. Гарантуємо: ви будете збиратися так швидко, як ніколи до цього не збиралися, і побачите те, що ніколи не бачили.

Інтерактивна інсталяція сприятиме подоланню стереотипів та упереджень, що існують стосовно переселенців з Криму та Донбасу, а також поглибить взаєморозуміння між жителями різних регіонів України. Окрім Києва, проект буде представлений у:

  • Львові (4–23 червня, «Палац Мистецтв», вул. Коперника, 17);
  • Одесі (11–31 липня, Impact Hub, вул. Грецька, 1а).

Ініціатива втілюється ГО «Інтерньюз-Україна» за кошти Чорноморського фонду регіонального співробітництва Німецького фонду Маршалла (BST).

За додатковою інформацією звертайтеся до координаторки проекту Катерини Богуславської 093 145 44 73.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення