Всеукраїнська виставка «Український сувенір – 2016. Україна – країна майстрів»

Всеукраїнська виставка «Український сувенір – 2016. Україна – країна майстрів»

З 27 по 30 жовтня в Українському домі (вул.Хрещатик, 2) за багаторічною традицією пройде Всеукраїнська виставка «Український сувенір – 2016. Україна – країна майстрів».
Українські традиції – живі джерела народної мудрості, завжди були духовною основою життя українців. Вони формувалися протягом багатьох століть і є складовою частиною не лише історії нашого народу, а й сьогодення. Нині народні традиції та мистецтво стали одним із головних чинників відродження українського народу, його національної свідомості та людської гідності.
Задля збереження культурного надбання України, підтримки національного виробника і великим бажанням показати усьому світові самобутність українських умільців, Український дім в цьому році планує залучити майстрів різноманітних напрямків діяльності.
«Український сувенір – 2016. Україна – країна майстрів» – це самобутній простір у якому українських умільці зможуть продемонструвати культурні надбання – автентичні українські сувеніри та подарунки, вишукані авторські прикраси та стильні аксесуари, сповнені народного гумору гончарні іграшки та яскравий посуд, тонкі орнаменти рушників і сорочок, наче ювелірне плетиво різьблених дерев'яних шкатулок, оригінальні вироби handmade,  все для творчості і рукоділля та безліч різних цікавинок.
Ми впевнені, що наші відвідувачі отримають велике задоволення від позитивної творчої атмосфери заходу, а також зможуть придбати красиві речі й вироби, які вражають невичерпною вигадливістю, глибоким оптимізмом, всеперемагаючою щирістю!
Відвідувачі виставки будуть мати унікальну можливість взяти участь у майстер-класах різного формату, а саме опанувати ази народного мистецтва за участю народних майстрів, які продемонструють традиційну техніку народних ремесел, а також розширити свій кругозір та ознайомитись з сучасними видами творчості та рукоділля.
Сувенір виготовлений з любов’ю – завжди найкращий подарунок для близької людини!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення