"ЧИСТОFEST". Всеукраїнський екологічний фестиваль

"ЧИСТОFEST". Всеукраїнський екологічний фестиваль

Всі анонси від: Громадська організація “Let’s do it, Ukraine”

29 квітня в рамках наймасштабнішої щорічної екологічної акції “Зробимо Україну чистою разом!” відбудеться всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST», який пройде одночасно у всіх областях.

Мета: розкриття існуючих екологічних проблем України через мистецтво, поширення культури дбайливого ставлення до сміття та ідеї вторинного використання твердих побутових відходів, а також створення особливої середи для обміну досвідом і спілкування однодумців, небайдужих до екологічного майбутнього рідної землі.

В рамках фестивалю відбудуться: конкурс номерів екологічного спрямування від аматорських, професійних та незалежних колективів художньої самодіяльності України; різноманітні конкурси робіт образотворчого та прикладного мистецтва разом с показом творів та інших виробів відповідної тематики; виставка технологій “зеленої” енергетики; ярмарок продукції, що виготовляється зі вторинної сировини, та інше.

Ти хочеш отримати нові враження та незабутні дні наповнені новим досвідом та купою нових знайомств?

Ти хочеш отримати нові враження та незабутні дні наповнені новим досвідом та купою нових знайомств?
Тоді лови можливість – реєструйся за посиланням https://goo.gl/forms/eZHrsXdR6E6thft22
Ми команда Let's do it, Ukraine шукаємо саме тебе!

Що ми пропонуємо? - ми пропонуємо тобі стати частиною цього глобального дійства, та побачити весь процес з середини, тож долучайся до списку відповідальних та соціально активних волонтерів для організації та проведення широкоформатного фестивалю у м. Київ!

Що у нас є? - у нас мотивація, відкритість до нового, та найголовніше це вміння діяти.
29 квітня на всеукраїнському екологічному фестивалі "ЧИСТОFEST", в рамках світового руху "Let's Do It, World", що об'єднав 113 країн, ми це доведемо, зробивши нашу країну краще та чистіше.
У тебе буде можливість взяти участь у різних майстер-класах, творчих конкурсах, концертах, а також можливість стояти на головній сцені разом з відомими музикантами

P.S. Навіть якщо ти зараз почуваєшся втомленим або трішки сумним, тим паче реєструйся, ми подаруємо тобі заряд енергії та позитиву,
Змінюй себе, змінюй світ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення