Всеукраїнський  проект CharityChallenge: стань партнером та допоможі доброю справою і ти!

Всеукраїнський проект CharityChallenge: стань партнером та допоможі доброю справою і ти!

25 лютого, після вдалопроведеної Міжнародним благодійним фондом Гарних справ спільно з Громадською організацією «Завтра»акції PresentChellenge та на численні прохання громадян України, які перебувають у складних життєвих обставинах, було розпочато масштабний всеукраїнський довготривалий проект CharityChallenge.

Charity Challenge – це виклик суспільству, виклик приватним компаніям, виклик кожному з нас. Чиготові ми об’єднатися, щоб допомогти вирішити проблеми звичайних людей тоді, коли влада не в змозі цього зробити? Ми запускаємо проект з метою надання адресної матеріальної допомоги тим, хто найбільше цього потребує, для вирішення бодай частини соціально-побутових проблем життя.
Проект активно розвивається та вже має певні позитивні результати.

А головний помічник команди Фонду, символ проекту – БлуБокс!
БлуБокс перебував у складній життєвій ситуації, та, завдяки підтримці небайдужих громадян, він змінив своє бачення життя і доля посміхнулася йому у відповідь. Тепер його призначення – допомагати людям!

Зараз БлуБокс активно та продуктивно співпрацює з працівниками МБФ Гарних справ. Він збирає речі, інформує людей про проект, мотивує громадськість до змін, а головне – піклується про діточок і допомагає знаходити всі необхідні речі для них!
БлуБокс не лише допомагає збирати речі, а і організовує, спільно з командою МБФ Гарних справ, освітні заходи для підтримки та вмотивування людей, що потребують допомоги, почати діяти та змінювати своє життя!
Тож не будьте байдужими і ви! Станьте партнерами всеукраїнського проекту, адже без вас БлуБокс лише звичайна ПУСТА коробка.
З кожного по добрій справі!wink
Дізнатися деталі та поставити запитання можна за тел.: 044 201 6504
Сторінка організаторів акції: http://good-deeds.ua/
У ФБ: https://www.facebook.com/gooddeedsukraine/

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення